Kuinka ollakaan tää postaus tulee taas enkeleistä! Mulla on koko viikon ollut niin kiire,että ei meinaa tänne ehtiä kirjoitella. Mä sen kiireen taidan itse tehdä itselleni. Vaan kun aina tuntuu,että pitäis tehdä sitä ja tätä ja hoidella yksi sun toinenkin asia. Joulu tulla jollottaa ja taas kaikki elävät puuhakasta aikaa ikäänkuin elämä loppuis jouluun,kuin joulupossuilla konsanaan :D

 

Mä olen virkkaillut näitä enkeleitä. Otin muka ohjetta viineisestä Moda-lehdestä,mutta mä sekosin jo pään virkkauksen kohdalla,sen ohjeen kanssa. Niin laitoin ohjeen pois ja taas itse säveltelin. Virkkasin tään tapaisia jo viime vuonna myyjäisiin ja sinne nääkin matkaavat. Näihin jokaiseen tulee led-tuikku hameen alle valaisemaan enkeliä somasti. Enkelit ovat virkatut Kotiväki-langasta ,johon yhdistin ohuemman kimallelangan ja taas on todettava,että kimalletta en saanut kuviin näkyviin. Ompelin sädekehäksi,sekä helman koristeeksi pieniä kullanvärisiä helmiä.

 

Mulla itselläni on itseasiassa niin paljon enkeleitä ja kun niitä oli ympäri huushollia ja olen saanut lisää ja lisää,niin olen nyt yhden makuhuoneista sissustanut enkeleillä. On parempi,että yhdessä huoneessa,eikä kaikkialla. Tää on huono hämärä kuva,mutta siitä näkyy edes yhden seinän kokonaisuutta.

 

Tässä tuosta seinän hyllyköistä yksi lähikuva.

 

Enkeleitä on kirjahyllykin täysi. Mikä erikoisinta,on se,kun en ole koskaan aikonut alkaa kerätä enkeleitä. Olen kaikki saanut paria hassua lukuunottamatta ystäviltäni. Ne ovat siis vain kerääntyneet ilman keräilyä luokseni. Tykkäänhän minä kovasti näistä toki, joten sydämellinen KIITOS YSTÄVÄISENI ! Enkelikortteja kyllä tarkoituksella olen keräillyt.

 

Siinä vielä lasivitriinissä joitakin. On niitä vieläkin enempi,mutta en nyt  viitsinyt enempää kuvia napata näistä. Eiköhän tääkin katsaus anna jonkinlaista kuvaa,että näitä tosiaan on! Olin joskus ajatellut laittaa nukkekodin ja kerännyt tavaroitakin sitä varten,mutta nyt olen luopunut suunnitelmasta.kun on tää enkelihuone. Mä en raaski isännän maskuliinisuutta laittaa enempää koetukselle,kun kohta koko koti on kuin leikkimökki :D

Oikein  HYVÄÄ  ITSENÄISYYSPÄIVÄN  viettoa kaikille!