Tää päivä on mennyt naapurikaupungissa shoppaillessa. Ensin aamusta meni puhelimessa paljon aikaa,piti hoidella asioita.  Sitten pankille asioiden hoitoon ja lopun päivää shoppailin. Mitään en itselle ole silti ostanut,mutta lahjoja,lahjoja. On tällä kuulla vielä kahdet synttärit ja helmikuussa viidet. Kävin Prismassa, Citymarketissa, lahjatavarakaupassa,kirppikselläkin pika pikaa ja aivan ihanassa lelukaupassa. Kirppikseltä löysin leluja,joita pidetään mummolan leluina,kun lastenlapset tulevat. Muista kaupoista löysin lahjoja ja on mulla tekeilläkin kaikenlaisia vielä salaisuusjuttuja. Eilen sain valmiiksi lapsen lapaset.

 

Nämä ovat nimeltään tähtilapaset ja ohjeen löysin Eilan käsityöt-blogista. En tiedä onko nää nyt sellaiset kuin pitäis ohjeen mukaan tulla,mutta oli kiva kokeilla tätäkin. Lanka ois voinut olla paksumpaa. Mulla se on Wool.

 

Innostuin tänään myös filmaamaan tään kauniin ,ystävältä saadun tiffany-enkelin. Tää on niin iso,että tää ei ole enkelihuoneeni ikkunassa,vaan kyllä tää on olohuoneessa. Siellä on isommat ikkunat.