Tää päivä on vierähtänyt Kauhavalla Puukko ja Käsityöfestifaaleilla. Kyllähän siellä on jo niin monenlaista nähty ja koettu,että ehkä tulen tekemään näistä kaksi postausta. Tänään yhden ja joku toinen päivä lisää.

 

Heti kun astui ovesta sisään tuohon Kauhavan koulukeskukseen,niin oli tuollainen punainen kerä,josta lähti se punainen lanka,joka johti neulekahvilaan. Siellä neulekahvilassa oli paljon tapahtumia ja minäkin istuin siellä pitkät ajat virkkaamassa,katselemassa,kuuntelemassa ja ihastelemassa.

 

Kun neulekahvila -osasto alkoi,niin alkupäähän oli pystytetty tää meidän porukan neuloma festariteltta. Minäkin sitä telttaa ihmettelin ja katsoin,että tosiaanko saatiin teltta aikaiseksi lyhyessä ajassa. Kiva katsella värikkäästä teltasta omiakin tekemiään paloja:)

 

Näin kauniita isoja paperiruusuja ovat jotkut Käsityöklubilaiset tehneet neulekahvilan pöytiin . Niitä oli paljon ja jokainen eri kilpailuun osallistujakin sai tämmösen ruusun.

 

Kun ne kerran ovat myöskin puukkofestifaalit,niin tässä puukkojen myyntiosastojen alussa oli heti tälläinen suuri pohjalainen puukko helavöineen.

 

Meidän porukalla,sii Kangas- Aitan Käsityöklubilla on Kangas-Aitta kustantanut meille myös oman myyntipaikan,jossa saadaan myydä omia tekemiämme tuotteita. Kuvassa näkyy vain pieni osa.

 

Tääkin kuva on meidän osastoltamme myös yksi kuvakulma. Meidän omasta porukastakin löytyy niin monenmoista käsityön taitajaa.

 

Olihan siellä monilla käsityöläisillä myyntipaikkoja. Tässä paperinarulamppuja muun muassa.

Huomenna päiväksi sinne aion taas. Huomenna olen osallistujana johonkin kilpailuun,josta ei ole vielä aavistustakaan mitä siinä pitää tehdä. Sen lisäksi lupasin minäkin omalta osaltani olla myyntipöydän takana.

Rentouttavaa viikonloppua ja tervetuloa Kauhavalle!