Viime lauantaina kokoonnuttiin jälleen Lankavassa Kässäklubiin. Mä kerron jotain siitä myöhemmin ja ensin näytän sukat,jotka tein parhaillaan armeijassa olevalle mummin mussukalle.

 

armeijas.jpg

Tälläiset armeijan näköiset perussukat.  Sukat ovat kyllä täsmälleen saman kokoiset ,vaikka etummainen näyttää reippaasti isommalta. Lankana kirjopirkka,joka on ohuen ohut lanka. Ajattelin,että ehkä saappaisiin metsäleirille talvella vähän liiankin ohut ja siksi neuloin kaksinkertaisena. Eikä sittenkään niin kovin paksut tulleet.Puikoilla numero 3. Sitten käväistään siellä Lankavassa.

 

kranssi1.jpg

Siellä on aina niin katseltavaa ja usein kanssaneulojilla omia valmiitakin töitä mukana. Tässä hieno esimerkki ja idea kranssista. Muuten meillä on Lankavalta saadut tuollaiset vaaleanpunaiset paidat,joita sanomme possupaidoiksi ja varsinkin retkille puemme ne päälle. Joskus muuten vaan kokoontumisiin.

 

kranssi2.jpg

Toinen kiva kranssi.

 

sukkia.jpg

Sukkia on usein sekä valmiita,että teon alla.

 

mekko.jpg

kaunis pikkutytön mekko.

 

makrameet.jpg

Makramee malleja.

 

korit.jpg

Luulisin,että nää korit on Molla Millssin mallistoa.

 

vpeitto.jpg

Lopuksi vielä tää kuva. Siinä on ensiksikin yhden klubilaisen tekeillä oleva peitto vauvalle. Sitten siinä on itse värjättyjä lankoja. Niistäpä meillä olikin hauskat keskustelut:) Jotkut olivat niin niin innostuneita lankojen värjäämisestä ja heillä riitti niistä paljon paljon juttuja. No meikäläinen ei välitä lankojen värjäyksistä pätkääkään. Oli kai muutama muukin,jotka ei siitä lajista piittaa. Minä lähinnä naureskelin. Minusta oli niin koomillista innostua ja puhua lankojen värjäyksistä, kun istumme paikassa,joka on niin lankojen ympäröimä ja  mitä moninaisimmissa väreissä olevia valmiita keriä valtavasti:) Itseasiassa me toiset naurettiin paljonkin ja kyllä värjääjätkin ja juttu lensi ja meillä oli porukalla tosi hauskaa.

Kiitos taas! T.Intsu