Pieni prinsessaiseni tulee pian tänne mummin luo hoitoon. Hän oli eilenkin ja hänen kanssa oli mukavaa.Eilen illalla oli vielä kuopus lapsenlapsikin meillä. Ikää 4,5kk. Oikein ihana pallero ja pikkuisen saa ryömimllä itseään jo eteenpäin.Voi sitä hänen hymyään,miten valloittava.
Mannantaina mä puuhasin kaikenlaista,kun silloin ei ollut lapsia hoivissani.
Maanantai-illalla mentiin taas yhden läheisen synttäreille. Muutakin lahjaa oli,mutta näin kaunis orkidea oli yksi osa lahjaa.

1694481.jpg
Tää on kukkakaupan paketissa,mutta hyvin näkee tuon kauniin kukkien värin.
Samalla reissulla,kun kukkakaupassa kävin,niin pistäydyin Tiimarissa,enkä mä suinkaan sieltäkään tyhjin käsin pois tullut!
1694483.jpg
Tälläiset sekalaiset ostokset tuli tehtyä. Askartelutarvikkeita ja muuta pientä:)

1694482.jpg
Sitten askartelin synttärisankarille kortin ja tälläinen siitä tuli.

1694484.jpg
Kortti sisältä.Kirjoitukset vain puuttuvat.
Myös melkoinen leivontapäivä maanantaina oli taas!

1694486.jpg
Tässä on mansikka-kääretorttu ja sienipiirakka.
Minun vanhin tytär on antanut mulle ohjeita,että "älä nyt äiti sinne blogiin kaikkia leipomuksia kuvaa,että tässä saa aivan hävetä!:):) No en tokikaan kaikkea! Leivoin mä nytkin muutakin kuin mitä kuvasin esim. pitkopullaa jne.Enkä mä suinkaan joka leipomuskerrasta ota kuvia. "Luulisitte" pian mua suuruudenhulluksi ja ajattelisitte,että ei ihmekään,kun olen noin lihava:):) Itseasiassa mä en oikeastaan paljonkaan näitä syö. Enempi tykkään oikein kunnon ruuasta kuin ainakaan makeista leivonnaisista.Mutta meillä käy niin paljon  porukkaa ja on kiva kun saa sitten vieraille laittaa tarjottavaa.Olen ajatellut,että mulla vois olla leivontablogi erikseen,kun olen selaillut ja löytänyt ihania sellaisia. Vaan ei sittenkään, kun hyvä kun mä ehdin tätä yhtä blogia päivittää.
1694487.jpg
Tässä vielä kirsikkapiirakka. Voi sentään siinä on kuorrutus kermasta ,Fazerin sinisestä suklaasta ja sokerista,jotka ensin kattilassa kiehutettiin ja paistettiin vähän aikaa uunissakin. Varoitus: suuri terveysuhka ja valtaisa kaloripommi,mutta niin hyvää:):)

1694488.jpg
Näitten tään kertaisten ohjeet löytyvät tästä kirjasta. Löysin tämän jokunen vuosi sitten Tuurista Keskisen kyläkaupasta. Olen tykännyt kovasti ja monien leipomusten ohjeet ovat täältä lähtöisin.