Nyt on tainnut käydä niin,että minulla on alkanut virkkuukoukku kasvamaan käteen kiinni. Taas on virkkausta ja yhä lisää suunnitelmia on.

 

p%C3%B6ll%C3%B6pyyhe.jpg

Pikkulikan synttärilahjan mukaan tein tälläisen pöllöpyyheliinan. Malli on Kauneimmat Käsityöt lehdestä. Viimevuoden vipa numero. Se samainen lehti,josta olen jo monta työtä tehnyt. Vaikkakin asiahan on niin,että mitään mä vaan en pysty tehdä just ja tarkalleen mallista,vaan siihen tulee aina oma sovellus. Minulla tahtoo tulla liikaakin sitä"taiteilijan vapautta." Lapsen lahjaan mukaan täytyy tietysti olla joku lelukin,mutta sen lisäksi pyrin antamaan jotain hyödyllistä. On toki lelukin hyödyllinen,mutta nykylapsilla niitä tahtoo olla liikaa.

 

Airin%20asetelma.jpg

Eilinen päivä oli niin haipakkaa menoa. Ensin kaitsemassa1,4v pojanvessulia. Sieltäpäin sitten joululoman jälkeen alkoi seurakuntamme Lähetystyön Käsityö ja Askartelupiiri. Ohjaajamme oli kutsunut meidät kotiinsa. Hänellä on niin ihanan kaunis koti. Kuvassa oleva hieno yksityiskohtainen asetelma on ulkona terassilla. Kuvasin sitä olohuoneen ikkunan läpi,eikä se tietenkään kuvassa ole niin hieno kuin livenä kaikkine pienine yksityiskohtineen.

 

kpllaasi.jpg

Ehdin välillä vajaa tunnin kotona pyörähtää ja sitten illaksi kouluun. Ensin pari tuntia teorialuentoa ja sitten taiteilemaan. Voi hyvä jysäys,kun mun järki ei taas mitään sanonut,eikä minkäänlaista taideteosta meinannut syntyä. Sitten vaan tein tälläisen joka onkuin alakoululaisen työ:D No,eka vuosihan meillä onkin meneillään:) Aiheena oli onnenhetket,tähtihetket,kohtalonhetki ja kipeä kokemus. Näistä valita joku ja muistella sitä tunnetilaa ja tehdä sen pohjalta joku kangaskollaasi. Siellä oli pohjia,monen monta laatikollista sekalaisia kankaanpaloja ja niistä valita ja lähteä sommittelemaan. Minä päätin sitten tehdä yhden elämäni tähtihetkeni. Se on tietysti meidän 40-vuotis häämatka Italiaan! Tuossa kuvassa olemme Venetsiassa kondoliajelulla,joka oli ikimuistonen,kun mieheni kiitti minua 40 vuodesta ja kysyi lupaudunko hänen vaimoksi vielä seuraaviksikin 40 vuodeksi! No lupaan,lupaan ja siksi tuossa kuvassa on tähtitaivaskin. Sillä hän antoi minulle tuon tähtitaivaan,niin minusta tuntui.Vaikka oli päivä ja taivas sininen ja pilvetön. Silloin elämänikin oli niin pilvetöntä,oli rakkautta,josta kertoo sydämet,lintuja,mielestäni onnenkyyhkyjä. Tuo ruskea kirjava kangas on sellaista kullanhohtoista,se kuvaa talon seinää ja yhtä kullanhohtoinen kuin tunteeni sillähetkellä.

Kiitos käynnistä:Intsu