Isänpäivä on juhlittu. Tosin koronasta johtuen pienimuotoisemmin.

Ekaksi näytän valmiiksi saamani miesten sukat.

 

papille.jpg

Raidan mallikuvio on tämmönen. 3 kerrosta nurin,4 kerrosta 2 oikein,2nurin. Näitä kerroksia toistetaan.Jotain elävyyttä sukkiin,kun muuten on ihan perussukat. Lankana taas Janne.

Minä vähäsen leivoin isänpäiväksi.

 

p%C3%A4%C3%A4ryn%C3%A4piiras.jpg

Ensin tein tään päärynäpiiraan. Samalla  ohjeella,kun noi mun edelliset marjapiiraat tuossa aikaisemmin. Päälle laitoin vaniljakiisseliä ja säilykepäärynöitä ja persikkaa.

 

karkkit%C3%A4yttis.jpg

Täyttiksenä karkkipläjäys kakku. Mieheni ehdotti,että ostetaan kaupasta kakku valmiina. Kun tietää,että mulla on kipeän käden kanssa hankaluuksia puuhailla.Sanoin ettei se käy,koska lapset eivät tykkää ellei ole karkkia. Voi,kun he tuon karkkikakun näkivät,niin silmät loisti ja mummi sai kehuja. No sehän passaa=)

 

lettuja.jpg

Lettuja. Nämä ei ole isänpäivältä,vaan jo viikolla niitä paistoin. Niitä oli paljon,mutta syötyämme nuo jäi jäljelle. Me herkkusuu ahmatit!

Vaarilla oli juhlaa,hänelle soitettiin ja laulettiin ja hän sai pari korttia niiltä,jotka pääsi käymään.

 

viiksivallu.jpg

Tälläinen viiksivallukortti=)

 

vaari%20ja%20lapset.jpg

Sitten tämä,jossa vaari on lastenlasten kanssa 20v sitten. Silloin ei vielä ollut kuin nuo kolme. Lastenlapsia on 15,mutta kaksi on jo perillä Taivaan Kodissa. Ja sitten on vielä yksi neljännen polven edustaja! Tuossa vasemmalla tuo tytöntypykkä,hän on jo 20v. Sitten oikeassa reunassa hänen veli,joka on nykyään 26v ja itsekin isä. Keskellä heidän serkkunsa,joka juuri täytti 22v. Vaari sitten,voi kun vielä on tuossa nuori. Hiuksetkin on vielä niin tummat ja paksut,eikä kasvoissa ole rypyn ryppyä. Tuolle oikeanpuolimmaiselle,kun hän joskus viisastelee ja tietää muka minua paremmin asioita,niin tapaan sanoa:ei sitä ymmärrä nuori kloppi,että jokainen ryppy on elämän oppi!

Nyt tästä eteenpäin,pikkuhiljaa joulua kohti.

Kiitoksin:Intsu