Parin tunnin kuluttua olen lähdössä mieheni kanssa juhliin. Vanhin lapsenlapseni pääsee tänään ripiltä. Uskomatonta,kun juuri eilenhän hän oli pieni nyytti,jota tuotiin synnäriltä meille. Asuivat meillä 6v. Samana päivänä tää vauva kotiutui,kun oli vaarinsa äidin hautajaiset. Sinä keväänä meillä oli 2-kuukauden sisällä tää ekan lapsenlapsen syntymä,ristiäiset,meidän vanhimman pojan ammattiin valmistumisjuhlat,tään vanhimman pojan kihlajaiset,hänen morsiamensa yo-juhlat ja nuo isomummin hautajaiset! Paljon elämän käänteitä pienen ajan sisällä.

No mä olen miniääni autellut leipomisissa. Hän ne suurimmat leipomukset on tehnyt,mutta minäkin jotain.

 

Tein ranskanpastilli-hyytelökakkuja. Mulla on tuolla sivupalkissa leivonta-osiossa jossain ohjekin. Oikeastaan tein kakkuja viisi,vaikka neljä on kuvassa,kun ajattelin,että riittää. Miniäni puolelta varsinkin suku on niin suuri. Noihin tuli vielä suklaarouhe päälle.

 

Tään yhden voileipäkakun tein. Tää on gluteeniton.

 

Samalla mä leivoin meille itsellekin. Ainahan minä kun alkaan leipomaan ,niin leivon suurinpiirtein niin kauan ,kuin on aineita. Meillä on porukkaa ja nopeesti on kaikki syötynä. Tuossapa isännän erityisesti haluamat limput.

 

Pullaa .pullaa ja nämä ovat tonnikalarullat. Helpot ja maukkaalta maistuu. Voitaikina-levyjä vähän kaulin. Levitin päälle tilli tuorejuustoa ja tonnikalaa. Rullasin ja paloittelin sopiviksi paloiksi  ja uuniin.

Minä menen nyt hiuksia laittamaan ,vähän meikkiä ja pukeutumaan.

ILOISEN IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE!