Minulla on ollut erityisen mukavia pari viime päivää! Intsullapa on ollut kylässä Seijasisko. Meillä on minun mielestäni ollut oikein rattoisaa. Olen kuljettanut häntä tässä omalla paikkakunnalla ja naapuripitäjissäkin. Juuri hänet junaan saattelin ja aamusta ensin oltiin kivassa neuletapaamisessa Kauhavalla. Kiitos sinulle Seijasiko ihanasta vierailusta! Minua piristi kovasti. Sain häneltä myös henkilökohtaisia terveisiä Ounelaisilta! Kiitos teille siellä monet ihanat ihmiset, terveisenne on tullut perille ja toivotan teille osaltani kivaa syksyä sinne seudulle.

 

Sain Seijasiskolta tuliaisia vaikka mitä,mutta tään yhden kuvasin. Aivan ihana enkelikynttilä ja niin hieno tuo peilialusta,eikö vain. Minä tässä iltaisin jonain huonmompina päivinä tuota polttelen piristykseksi ja muistelen meidän kivaa yhdessäoloa ja olen iloinen ja  onnelinen,että  minulla on ystävä/ystäviä.

 

Mä olen niin hypännyt siellä ja täällä ja kotonakin vain höpötellyt, ettei mun käsityöt ole paljoakaan edistyneet. Mutta mulla on menossa omiin juttuihin  mm. palapeiton virkkaus nyt . Nää palat olen siis itse virkannut ja sitten kun niitä on tarpeeksi,niin jollain yksivärisellä langalla yhdistän palat torkkupeitoksi. Jämälankoja jälleen koetan kuluttaa.

 

Sen lisäksi,että mulla on ollut mieluinen vieras,niin sain tässä aivan ihanaa ylläripostia! Puro-lankaa,jota olin just haaveillut,että pitää ostaa,kun toiset ovat tehneet tuosta hienoja juttuja ja mulla ei vielä ole kerän kerää. Nyt on:) Sitten mukana kaksi kultaista enkeliä. Ne ovat tosi kauniit,kuva ei tee niille oikeutta,ovat näin luonnossa paljon vielä kauniimpia ja sitten saatteeksi ihastuttava kortti. Voi, lämpimät,sydämestäni lähtevät kiitokset sinulle Pauliina! Mä olen aivan otettu tuosta lähetyksestä ja kyllä se teki minut niin,niin iloiseksi,Kiitos!

 

Tämän syksyisen kauniin ruskakuvan myötä toivottelen teille kaikille hauskaa viikonlopun viettoa!