Syysväsymys painaa päälle tämän blogin kanssakin ja pitää vähän komentaa itseään päivittämään. Joskus on niin vain vetämätön olo,että ei tiedä mitä sitä kirjoittais. Mutta kun saa sitten itsensä koneen ääreen,niin kyllä se ajatus sitten siitä lähtee.
Voi kuinka kivassa neuletapaamisessa sain eilen olla taas Kauhavalla. Kanssaneulojat ovat aina niin mukavia ja tuovat niin kivan piristyksen ja jopa kohokohdan viikkoon. Ja onpa täällä blogimaailmassakin niin mukavia ja ihania ihmisiä,että kaikkien näitten avulla syysväsymsykin pysyy taka-alalla! Kiitos,kiitos teille kaikille vierailijoille ja kommentoijille!
Mä olen edelleen tikutellut lastenlasten talvivarustuksia.

2012622.jpg
Nämä lapaset ovat 8-vuotiaalle prinsessalleni ! Malliin otin osviittaa uusimmasta Novitasta . Nämäkin lapaset ovat kaksinkertaisena. Sisälapaset ovat Woolista yksiväriset vaaleanpunaiset. Päälimmäisten lapasten lankana on musta seiskaveikka ja sitten tuo aniliininpunainen on vyötteetön ikivanha purettua lankaa vanhasta työstä. Tykkäsin vain ,että väri sopii niin kivasti mustan kanssa. Viimetalvena piti tehdä pääkallolapaset samoilla väreillä mummin prinsessalle,kun hän silloin niin tykkäsi niistä. Nyt hän ei ole vielä näitä nähnyt ja jännitän vähän huoliikokaan tää määrätietoinen ja muodikas pikkuneiti.

2012619.jpg
Tässä on sitten samaa sarjaa pipo.

2012616.jpg
 Koko setti kuvattuna. Illalla menen tämän pikkuneidin tykö pesuainekutsuille ja vien nämä samalla. Sittenpä näen kelpuutetaanko nämä vai pitääkö katsella toinen osoite:)
Rauhallista,leppoissa sunnuntain viettoa kaikille! Intsu