Hyvää syyskuun viimeistä päivää! Kiva viikonloppu meni kaikenlaisissa pienissä tapahtumissa. Ensin mä näytän  tapani mukaan valmistunuttta käsityötä,koska tään pitäis oleman käsityöblogi:)

 

liiiiiiiina-normal.jpg

Tään pikkuliinan mallin löysin vanhasta virkkauslehdestä ja niin virkkasin tämän Almiina langasta. Minä tarvitsen toisenkin tämmösen liinan ja se onkin jo tuloillaan.

 

neuleset-normal.jpg

Pitkästä aikaa pääsin Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubiin. Oi,kuinka taas oli ihanaa. Siellä oli uusia malleja ja uusia lankoja ja ihana suuri käsitöistä innostuneitten naisten porukka. Joitain kuvia nappasin. Siellä nyt ois kuvattavaa kauppa pullollaan:) Tässäkin niin kaunis neuletakki ja huivi.

 

toinenset-normal.jpg

Samoin tässä on kiva asu.

 

auringonkukka-normal.jpg

Mukavan näköinen keeppi/bolero esittäytyy auringonkukan loisteessa.

beitto-normal.jpg

Neulottuja peittoja.

 

k%C3%A4det-normal.jpg

Illalla kävimme nuorimman tyttären luona. Kukas se tässä? Kukas muu kuin mummin uusin sydänkäpynen:)

 

duska-normal.jpg

Eilen aamupäivästä ensin käväistiin poikamme perheen luona ja samalla reissulla sen jälkeen sairaalassa tuttua tapaamassa. Sairaalan pihalla on niin,niin upea ruska.

 

alku-normal.jpg

Lopuksi menimme mieheni kanssa Rossoon syömään ja herkuttelemaan.Tässä tavanomaiset alkupalat.

 

p%C3%A4%C3%A4ruoka-normal.jpg

Molemmat tilasimme annoksen:Manza al forno. Sisälsi ylikypsää mureaa naudanlihaa,gorgonzokastiketta,Rosson peperontaa,parmesaania, pastaa ja lohkoperunoita. Kyllähän oli maittavaa. Tosin,jo siinävaiheessa oli jo niin kova nälkäkin,että varmaan kaikki ois maistunut hyvältä. Nälkä on paras mauste.

 

j%C3%A4lgg%C3%A4r-normal.jpg

Lopuksi jälkkärin nimeltään Trio gelati. Niin ähky puhkuksi tulimme ja mä en edes eilen uskaltanut tään jälkeen sokeriarvoja mitata,vaan pistin ylimääräisen satsin insuliinia,kun söin näin "kiellettyjä"

Maukasta alkavaa lokakuuta! T:Intsu.