Tänään havahduin miten vähän aikaa jouluun on,enkä mä ole vielä sen eteen tehnyt oikein mitään. Niin,no, joitain käsitöitä mutta en muuta. Tavallisesti mulla ovat olleet laatikot paistettuna pakkaseen,myös kaikkee hyväskää leivottuna ja lahjat hankittuna. Nyt ei ole ensimmäistäkään pakettia. Mun täytyy alkaa ryhdistäytyä!Me tosin ei vietetä tänävuonna joulua kotona,vaan Etelä-suomessa,mutta kyllä mä sinne vien laatikkoruokia mukanani ja leipomuksia. Toki sitten lähempänä siivoan kodin joulukontoon ja koristelen,vaikka ei just joulunpyhiä kotona oltaiskaan.
Niin niitä jouluisia käsitöitä tulee välillä tehtyä. Nyt on kuvaa askartelemastani medaljongista vai onkohan tuo medaljonki vai mikä!
1072084.jpg
Tässä on kuva molemmin puolin,toiselta puolen vähän toisenlainen.Tein näitä seurakuntani myyjäisiä varten.Ostin askartelukaupasta nuo itse medaljongit. Ostin tommosia tarra arkkeja,joissa oli kuusia,tähtiä,lumiukkoja,joulukelloja yms. Ne tarrat kiinnitin mustalle kartongille ja leikkasin ne irti,niin että mustaa reunaa vähän jäi. Valkoisesta kartongista ympyrä ja kuviot sommittelin siihen ja kiinnitys tarratyynyillä. Kuviot molemmin puolin tota ympyrää,sitten vain se medaljongin sisälle ja rusetti päälle.
1072085.jpg
Tässä tää toinen puoli.