Minulla on kaiken aikaa tosi kiire. Nytkin kiireen vilkkaan päivitän ja kahdeltatoista minun täytyy olla seurakuntatalolla hakemassa lapsia päiväkerhosta. Sitä ennen tässä laitan koiruuselle ruokaa ja käytän häntä ulkona asioilla ja muutama muukin homma on. Kerhon jälkeen menen tyttärelleni pieneksi avuksi. Tulen myöhemmin iltapäivällä kotiin,keittelen ja illalla aioin valmistella pienen puheen,kun huomenna olen puoliltapäivin  seurakunnassani luvannut pitää päivärukoushetken. Sen jälkeen ruokakauppaan,sitten hakemaan pari lasta päivähoidosta ja hetimiten viemään yhden lapsen harrastuksiin. Vipinää riittää. Kun on suuren perheen äiti,niin sitä on loppuun asti:)

 

suikit.jpg

Kässyissa olen saanut aikaiseksi vain yhdet vaivaiset sukat yhdelle pojalle. Vaaleansininen on seiskaveikkaa. Muut langanloppuja.

 

tetrat.jpg

Päätin vähän kuvata vanhoja tekemiäni tyynyjä. Niitäkin on vielä enempi mm yläkerrassa,huvimajassa ja piha-aitassa,mutta en nyt millään ehdi kaikkia kuvata. Nämä vain mitä just nyt on alakerrassa käytössä. Nuo kaksi sinisenkirjavaa tetratyynyä olen joskus mikrovärjännyt ja sitten ommellut tetran malliseksi ja tupsut päihin. Niissä kangas oli alunperin valkoinen puuvillakangas. Sitten vihreänkirjavan pitsityynyn ompelin kauan sitten vanhimmalle tyttärelleni,mutta tänne se on jäänyt. Siihen tein silloin hänen makuuhuoneeseen tuosta samasta kuosista lampunvarjostimenkin ja liinan yöpöydälle. Ja vielä on virkattu tyynynpäällinen tyynyyn.

 

ohtyynyt.jpg

Nämä olohuoneen sohvalla. Taaimmaisena frillalangasta virkattu. Seuraavana ommeltu tyyny. Sen halusin,kun siinä on Sindin näköinen koira ja Sindi tykkää kissoistakin. Sen jälkeen on aurinkovärjätty tyyny ja sitten vielä virkattu.

 

keitti%C3%B6tyynyt.jpg

Vielä keittiön penkkisohvalla nää langanlopputyynyt.

Siunattua pyhäinpäivää pois menneitä rakkaita muistellessa!

Kiitos käynneistä ja kommenteista! T.Intsu