Tänään oli Kauhavan Kangas-Aitassa meidän Käsityöklubin pikkujoulu. Oli oikein,oikein mukavaa.

 

Tälläinen joulupukki jo tuulikaapissa iloisesti toivotti meidät tervetulleiksi:)

 

Kangas-Aitta tarjosi meille taas hyvää syötävää. Oli glögiä ja pipareita,niinkuin pikkujouluun kuuluukin. Sitten kahvit,kinkkupiiraita ja näin upea possutäytekakku. Me laulettiinkin "porsaita äidin oomme kaikki" :) Tarjoilut meinasi aivan viedä kielen mennessään ja tiedättekös,minä söin kakusta tuon saparon:D Niin ja eihän mun diabeteksen vuoksi olisi saanut kakkua syödä ensinnäkään,mutta niin vaan saparo mennä luiskahti suuhun:)

 

Joulupukkikin kävi ja me kaikki oltiin oltu hyvin,hyvin kilttejä tyttöjä,kun kaikki saimme peräti kaksi lahjaa:) Kangas- Aitta antoi jokaiselle joululahjan ja ne ovat tuollaisia kauniin kiiltäviä paketteja korissa. Kyllä Kangas- Aitan väki ovat kaikki meille suuremmoisia,pitävät hyvänä! Kiitos vaan kovasti Kangas- Aitalle. Sitten me jokainen oltiin tuotu pikku paketti ja itsekin sitten saimme. Minäkin omien pakettien avaamisen päätin säästää jouluaattoon ja niin moni muukin.

 

Siellä on aina kaikenlaisia käsitöitä esillä. Niitä riittäis kuvattavaksi loputtomiin. Uusia malleja ja ideoita esitellään toinen toisillemme,kuka nyt mitäkin on keksinyt tehdä. Niin nytkin ja koko ajan on iloinen puheensorina ja toki me nytkin käsitöitä teimme samalla kaiken aikaa,vaikka pikkujoulua vietimmekin.

 

Kotona mulla on ollut niin kiire viikko etten toista tiedä ja vieraitakin on ehtinyt olla useammat. Kuvassa eilisiltaisille muun tarjottavan ohessa tekemäni voileipäkasa. Vieraat tuli aika kaukaa,joten koetin laittaa suolaistakin syötävää.

 

Myyjäisvalmistelut ovat teettäneet vielä viimehetken hommia. Nehän ovat huomenna seurakunnassani. Pikkujoulusta tultuani leivoin nuo piiraat. Ne ovat kelmuihin jo kaikki pakattuna ja tuoteselostukset niissä. Tuossa on kaksi kinkku-paprika-raejuustopiirasta,tosca-kakku ja kaksi viinimarja-vaniljarahkapiirasta.

 

Sitten sain valmiiksi tälläisen enkelin. Neuloin sen fritisgarn-langasta ja pesukoneessa huovutin. Hiukset samasta langasta ensin letitin ja kastelin ja kuivuttuaan nehän oli kivasti kiharat. Siivet on muotoiltu metallilangata. Malli on Käsi ja Taidekeskuksen malleja.

 

Tässä vielä valoissa.

 

Oikein kivaa joulunvalmistelu viikonloppua ihan jokaiselle.