Huh,kun koko ajan taas kiirettä pitää. Juuri tulin koiruusen kanssa naapurikaupungista elukkatohtorilta,kun otettiin tikit korvanlehdestä pois. Se oli tosi kova operaatio. Kun se verikorva oli leikattu,niin korvanlehdessä 7 tikkiä,jotka piti poistaa. Niin ohuella langalla neulottu ja veren kanssa tarttunut syvälle korvanlehteen kiinni ne ompeleet. Monta henkilöä piti koiraa paikoillaan ja ei voimat sittenkään meinannut riittää. Koira rimpuili ja ulisi,otti niin kipeetä. Kova taistelu oli ja minunkin aivan pahaa teki ja monenlaista ajatusta tuli mieleen. Ajattelin,että eikö ois voinut kevyttä nukutusta tai muuta sellaista.Kyllä huokaisen nyt kun se on ohi ja toivon ettei enää ikinä tuohon jouduta. Nyt pitäis olla terve koira ja mikä helpotus,kun ei enää tarvi kauluriakaan.

 

ruskkruusut-normal.jpg

Olen nuorimman tyttäreni kanssa tehnyt yhteistyössä paperinarusta ruusuisen seinäkoristeen. Tyttäreni on avannut kaikki paperinarut,jossa se kovin työ varmaan olikin. Osan taitellut ,minä loput taittelut ja avasin ruusuiksi ja kiinnitin verkkoon. Tuossa tuo on meidän sohvapenkillä,eikä kovin hyvin edes erotu. Tyttärelläni on vaaleaa peigeä seinä,johon tuo sopii. Tehtiin valmiiksi sen kunniaksi,kun hänellä on tänään synttärit. Onnea Sinulle äidin pieni rakas nöpykkä:) Hän täyttää kyllä jo 29 ja on itsekin kahden pienen äiti. Mutta silti on äidin pieni,vaikka mitä täyttäis:) Hän on perheemme kuopus. Häntä odottaessa toivoin kovasti sinisilmäistä tyttöä ja se toive toteutui. Meillä oli yksi tyttö ja poikia kolme,niin tasoituksen vuoksi toivoin tytärtä. Sinisilmäistä siksi,kun tummia silmäparia oli meillä jo niin monet. Itselläni on siniset ja esikoisellamme myös,mutta muilla ruskeat. Aikoinaan mieheni tummiin silmiin niin ihastuin,mutta sitten niitä tummia silmiä alkoi olla pöydänympärys täys:D Joo ja mä huomasin,että ei ne aina säteile,jos ne suuttuu,niin nehän suorastaan salamoi:D No,minä jokatapauksessa rakastan koko poppoota kaikenvärisine silmineen:)

 

kruusut-normal.jpg

Tässä tuo ruusukoriste meidän seinällä,kuva vähän heilahti ja värityskin on ylemmässä kuvassa lähempi oikeaa.

 

munkruusu-normal.jpg

Tässä on minun omani,jonka monta vuotta sitten tein. Nämä sävyt sopinee minun huusholliin paremmin.

 

talvi-normal.jpg

Pari talvista kuvaa eilen näppäsin talviselta pihamaalta. Oli hämärä päivä.  Onneksi vähän pakkanen lauhtunut,on vähän helpompi ulkona hengittää.

 

talvipuut-normal.jpg

Suihkulähdealtaamme verhoutuneena talviseen pukuun. (naapurin talo näkyy taustalla) Kyllä talvellakin on luonto kaunis.