Minulla on virkkuukoukku suihkinut ja suihkinut ja täälläinen on tulos.

 

syntt%C3%A4rit%20015-normal.jpg

Salmiakin muotoisia paloja virkkailin. ensin 30 ketjuslm + 3 silmukkaa kääntymiseen. Sitten pylväskerroksia siten ,että aina kummastaki päästä kaventaa yhden pylvään verran. Näin jatketaan kunnes silmukoita on kaksi,katkaistaan lanka ja tehdään kuviosta toinen puoli samoin. En aloittaessani olisi ikinä uskonut miten suuritöinen. Virkkailin paloja innolla,mutta sitten alkas hyytyä. Piti tehdä puolikas paloja pituussuunnassa,puolikas paloja leveyssuunnassa ja neljäsosapalojakin. Lankojen päättelyä,vaikka yritin virkatessa niitä samalla päätellä. Ja kaikkein isoin homma oli virkkaamalla yhdistää palat. Voi,tunti jos toinenkin vierähti tuon kanssa,eikä se nyt valmiina NIIN hyvän näköinen ole,että ryhtyisin puuhaan uudelleen.Livenä se on kyllä kivemman näköinen kuin kuvassa,sillä monissa paloissa on viehkeä kimalle,joka tuossa ei näy. Puuvillaisia jämälankoja kului 670g!

 

syntt%C3%A4rit%20011-normal.jpg

Eilen olen saanut kukkia ja lahjoja ja vieraita on ollut pitkin päivää. Meikämuori vanhentui taas vuodella. Kyseessä ei ollut mitkään pyöreät vuodet. Turhaa vouhotusta siis:) Mä olen ankarasti kieltänyt lahjojen tuomista,mutta eihän nuo usko.

 

syntt%C3%A4rit%20020-normal.jpg

Tämänkin ihanuuden sain. Porraspäähän se laitettiin. Porraspäässä on ennestään valkoinen tuollainen. Sain vaikka mitä lahjoja ja ihania lastenlasten tekemiä kortteja.

 

syntt%C3%A4rit%20006-normal.jpg

Tämmösen kakun tein. Voitte tekin maistaa olkaa hyvä:)

Kitos käynnistä. T:Intsu