Kiitos kaikille hyvän ystävänpäivän toivotuksista! Kiitos myös Sinulle Asta kauniista sanoistasi! Ystävänpäivä meni haipakkaa ohitse. Niin olin menossa,että välillä kotona kävin vaan pyörähtämässä. Minulta eilen päivällä tilattiin tyttövauvalle tossut. Niinpä mä ne illalla myöhälle astin tikuttelin.

 

Tänäiltana jo vien ne hänelle,ken nää minulta tilasi. Aamulla tossut kasasin. Langan nimeä en tiedä,kun vyöte oli kadonnut,vaikka kerä olikin täysi. Sen tiedän,että tää on hyvä 100% villalanka.

 

Sitten minulta oli tilattu voileipäkakku. Lauantai-illalla laktoosittomalla maidolla kostuttelin vaaleaa vuokaleipää ja laitoin yöksi jääkaappiin vetäytymään. Eilen aamulla nousin aikaisin ylös,oli oikein kello herättämässä pyhänä,etten nuku pommiin ja kasasin tämän. No tälläinen siitä tuli ja yhdeksän aikoihin laitoin isännän viemään tään tilaajalle!

Eilinen päivä oli niin tiivis. Aamusta tuota kakkua väkertäen ja illasta tossuja ja koko päivä siinä välissä menossa siellä ja täällä. Sitten ei meinannut yöllä saada unta,kun olin ottanut niin paljon kierroksia :D No nyt Intsu tänään ottaa vähän rauhallisemmin .