Tulinkin kertoneeksi,että minua kuvattiin siihen Ylen Priima-ohjelmaan!! Seuraavalla viikolla se tulee jo ulos torstaina, eli 5.2.2009! Ylen ykköseltä ja luulisin,että klo 18.30!! IIIIIIIk! Kyllä mä niin jännitin,että se on varmaan nyt asiaohjelman sijasta katasrofi-ohjelma! Mä hikoilinkin,niin että ei pahimmassa mummotautipuuskassakaan niin voi hikoilla!! Puhuin mitä sattui ja kaikkee. Voi,voi,kuinkahan mä nyt tään häpeän kestän :D Onneksi kuvattiin Seinäjoen Tikkuajiakin ja neuletapaamista siellä,jos se vähän pelastais asiaa. Siinä ohjelmassa on tälläkin kertaa monia eri aiheita,joten eivät kerkee kauaa näyttää. Juu mä etukäteen pyydän,olkaa armahtavaisia Intsulle ja antakaa kaikki mokat anteeksi!

Sitten muihin juttuihin.

Neuletapaamisessa olin eilen Kauhavalla ja tikuttelin siellä näitä lapasia. Meillä olikin mielenkiintoinen tapaaminen. Meitä oli aika paljon koolla. Kangas-Aitasta Kirsti oli ollut Frankfurtissa messuilla ja tuonut ihania uutuuslankoja,joita me hypisteltiin ja kyllä niitä hyppäsi meidän kasseihinkin.

 

Tälläisiä ihania huiveja Kirsti esitteli. Messutuliainen oli tuo lila huivi. Etelä-Afrikassa kudottu kangaspuissa mohairlangasta ja siinä noi helmeillä kiinnitetyt aidot strutsin sulat. Kyllä on upea huivi. Tuo vaalea huivi puolestaan on Modan mallistosta,viimeisimmästä lehdestä.

 

Tässä sulista lähikuvaa.

 

Tässä on joidenkin kanssaneulojien keskeneräisiä töitä. Voi siellä on niin monia taitavia likkoja!

 

Tässä niinikään kanssaneulojan sukkulalla tekemää pitsiä. Parhaillaan oli upea liina tulossa.

 

Tässä yksi valmiinakin.

 

Tässä tälläinen liina. Kangas-Aitasta kun tulee kotiin,niin aina pää pursuaa uusia juttuja ja kaikkee haluaisi kokeilla,vaan olen jo ennenkin sanonut,että kaiken toteuttamiseen ei edes koko elämä riitä. Mutta silti voi jotain tehdä,yhtä ja toista.

 

Sitten viimeisin kuva,mutta ei ollenkaan vähäisin. Enkelikorttikokoelmaani uusi erilainen kortti. Ystävältä saatu! Lämpimät kiitokset sinulle Tarja! Katsokaa kuinka kauniisti hän on tämän tehnyt. Ihastuttavasti pienen pienillä helmillä koristeltu!

Vielä sitä piti sanoa,että olettehan huomanneet,että nyt mulla on ystävänkirja sivupalkissa,jonkunlainen,johon mä kaipaan ystävii. Onkohan mulla heitä?