Viikonloppu meni hiljakseen kotosalla. Nyt on rajoitukset voimassa,eikä uskalla minnekään mennä. Ei ole tehnyt mielikään lähteä. Mä suht koht hyvin viihdyn kotona. Täällä koko ajan yritän värkätä kaikenlaista mitä mieleen juolahtaa. Ja mun mieleen kyllä juolahtaa. Milloin hassuja juttuja ja joskus harvoin vähän asiallisempia. Tälläkertaa tuli valmiiksi sitä hassua.

 

syyskranssi.jpg

Tämmönen vähän lapsellinen kranssi tuli värkättyä porraspäähän. Virkkasin styrox-renkaan ylt ympäri ja sitten liimailin koristeita mitä satuin askartelujemasta löytyämään.

 

sisustusvalo.jpg

Sisustusvaloja laitettiin keittiön ikkunaan,kun on niin pimeää.

pallurat.jpg

Toiseenkin ikkunaan.

 

kauris%20lyhty.jpg

Jonkun kynttilän. Niitä laittelen enempikin ja lyhtyjä ulos,kunhan jaksan.

 

pekonip%C3%B6tk%C3%B6t.jpg

Kyllä mä yritän joka päivä jotain keitelläkkin. Mikähän näiden nimi vois olla. Nää on taas niitä a`la Intsu=) 

Laitoin noin 250g jauhelihaa. Siihen sekoitin puoli tölkillistä possunlihaa. Sen possunlihan hienonnin tehosekoittimella. Puoli sipulia pienensin,2 kananmunaa,hiukan suolaa ja puolen mukin verran korppujauhiója.vähän pippursekoitusta ja paprikajauhetta. Sitten käärin pötkylöitä Amerikan pekoniin. Itseasiassa niitä oli uunipellillinen,jota söimme keittettyjen perunojen,ruskean kastikkeen,kreikalaisen salaatin ja puolukkasurvoksen kanssa. Nuo jäi pellillisestä jäljelle,eikä enää ole noitakaan. Me ahmatit.

 

ropsu.jpg

Yhtenä päivänä paistoin pellillisen pannukakkua. Nuo siitäkin pellillisestä on jäljellä....

Niin paitsi,eihän tuo ole pannari,vaan se on ropsu. Me täälä Pohojanmaalla sanotahan,notta soon ropsu=)

Touhukasta viikkoa sinulle! T:Intsu