Kiitos kaikille tsemppauksesta käärmeenpureman kanssa. En ole vieläkään mennyt lääkäriin! Minä olen paksunahkainen:) Nyt olen kuullut tarinoita käärmeen puremista ja niitä on yhtä monta täysin erilaista tarinaa,kuin on puremaakin. Vakavista kuolemantapauksista sellaisiin,ettei tullut paljon mitään. Kenellä mitenkin vaikuttaa. Toiset eivät olleet moksiskaan. Riippuen siitäkin onko sattunut puraista vanha vai nuori käärme. Nuorilla myrkky on voimakkaampaa. Tuntuu,että pääsen suht helpolla. Se oli varmaan vanha käärme tai sitten ei ehtinyt kaikkee myrkkyä saada minuun. Päivä päivältä on ollut parempi olla ja kipu selvästi vähentynyt,eikä ole enää niin etova olokaan.

 

ruukkumosaik.jpg

Mosaiikkiruukkuja olen väkertänyt taas. Kaupasta haen saviruukut. Nuo maksoi1,40€/kpl,joten ei kallista. Sitten kirpputorilta etsin halpoja yksittäisiä kuppia/lautasia. Kotona laitan käytöstä poistetun pyyheliinan sisään kupit ja moksin vasaralla paloiksi. Sitten teen saneerauslaastimössön ja sillä kiinnitän palat. Se on tosi hankalaa,kun palat ei tietystikään ole sileäpohjaisia,on kaarevia,kuperia ja toiselta reunaltaan pystyreunaisia. Menee paljon aikaa. Mikäs olisi sileäpohjaisia paloja laittaessa. Ainoastaan reunaan laitan sileäpohjaisia "oikeita" mosaiikkipaloja,että ei reunaan tule teräviä nurkkia.

 

lautastenkans.jpg

Lautasiinkin vähän laitoin mosaiikkia. Kukat laitan näihin kunhan ehdin. Toiseen ruukkuun pääsee mun vanhapoikakaktus ja toiseen yksi kukka,jonka olen juurruttanut oksasta.

 

Kasaamatta.jpg

Sitten olen ollut kangaspuiden kokoamiskurssilla. Siinä niitä merkillisen näköisiä puita on,joista mulla ei aluksi ollut mitään käsitystä.

 

kasatut.jpg

Meitä oli 9 kurssilaista ja porukalla niitä kasttiin ja kaikkian 14.ta kangaspuut saatiin kasaan. Aivan uskomatonta! Nyt minäkin olen pikkuisen viisaampi niiden suhteen. Oli mielenkiintoinen ilta ja siellä oli kuuma kuin pätsissä,hiki virtasi,mutta valmista tuli.

Aurinkoista viikkoa juuri sinulle!

Kiitos käynnistä ja kommenteista! T.Intsu