Lämmin on hellinyt meitä monena päivänä. On ollut hieno ilma niille,jotka kävivät avoimissa puutarhoissa.

Minä pyhänaikana väsäilin mobilen,johon tarvikkeita ostin käsityöfestareilta.

 

mobile.jpg

Valitettavasti kuvaustaitoni eivät ole kummosetkaan Ja en saanut sitä kuvaan vangittuna niin kauniina,kun se on. Minä räpelsin pikaliiman kanssakin liimatessani kiinni pitsirenkaaseen puuhelmiä ja rusetteja. Sillätavoin räpelsin,että piikaliimalla aiheutin kaksi kamalaa reikää vahakangasliinaan. Tätä edellisenkin vahakangasliinan mä pilasin aiheuttamalla isot reiät mosaiikkiruukun kanssa häärätessä! Tohelo,mikä tohelo.

 

ovipieli.jpg

Vielä toisesta paikaa mobile kuvattuna,mutta ei ole kummoisempi kuin edellinenkään kuva.

Sitten taas puutarhaan.

 

atsalea.jpg

atsaaleeea.jpg

jonilta.jpg

Nuo atsaleat kukkii ihanasti,kuin myös tämä niitten alapuolella oleva kaunokainen. Minä jo luulun ,että nuo rodot kuoli,kun olivat niin hyvässä kasvussa jo toukokuun alussa ja aivan nupuillaan ja sitten tuli lunta. No kyllä osa kukista kuolikin,mutta silti tulee ihastuttavia kukkiakin.

 

kuunlilja.jpg

Näitä kuunliljaparkoja ajattelin,ettei nouse enää yhtään,eikä siitä kaikki noussutkaan ja nääkin on vasta pieniä alkuja. Ei nämä nyt kukkaan ehdi,kun taas syksy ja talvi tulee.

 

Juhannusruusu.jpg

Juhannusruusuja on huvimajan ympärillä ja osasta alkaa kukinta olla ohi ja osa kukkii vielä.

 

lupiinit.jpgn%C3%A4m%C3%A4.jpg

Lupiinejakin on jossakin kohtaa. Se leviää nopeesti,joten täytyy tarkoin katsoa ja kitkeä poiskin,ettei se tule joka paikkaan. Tästä alimmaisesta kukkijastakin tykkään kovasti.

 

asteri.jpg

Ajatella,että niin vaan asterit ,joita sisällä jo hutikuussa laitoin esikasvatukseen ja joista tuli pitkiä roitamia,niin vaan ne kukkivat nekin.

 

vaalea%20puna.jpg

angervo.jpg

Vielä altaan reunalla oleva vaaleanpunainen konnantatar on ihanasti kukassa ja talon seinustalla jonkin sortin angervo.

Mä alan olla sillai tyytyväinen,että ehkä sittenkin meidän piha alkaa olla jonkunlainen,ei niin että avoimien puutarhojen päivää uskaltaisin viettää,mutta pikkuhiljaa yritän saada paremmaksi. Paljon,paljon olen työtä tehnyt sen eteen,mutta enemmän pitäis jaksaa ja pystyä. Minulla on rajoitteeni,mutta hyvä kun näinkin. Osaan sen vuoksi nauttia joka kukkasesta,kun se on kipujen kanssa yritettyä työn tulosta.

Kiitos taas! T. Intsu