Voi kiitos Ystävät  monista ilahduttavista kommenteista! Mä ajattelin,että ei täällä enää kukaan käy,kun pidin niin pitkän tauon,mutta täällähän te kaikki olitte:) Tuntuu niin kivalta tämä blogiyhteisö!

Mä jatkan käsitöiden tarinointia siitä mihin viimeksi jäin. On kesänaikana tullut joitain valmiiksikin ja koko ajan tietysti lisääkin tulee.

 

Muistanette tään kesän alussa virkkaamani liinan. Kerroin tekeväni näitä 6kpl ja sitten lupasin kertoa mikä näistä tulee.

 

 

No,liinoista tuli tuollaiset ikäänkuin koristeet,sillä ompelin ne kiinni kaikkiin sohvakaluston käsinojiin.Lanka on Esiton virkkauslankaa.

 

Jaa,ettäkö miksi mä nyt tuommoset keksin tehdä.Ei kerrota kenellekkään,mutta kas kun meidän koiruunen on kuolannut nuo käsinojat semmoseksi kovaksi koppuraksi:D Liinat peittivät sopivasti koppurakohdat. Kyllä koira käy noitakin kuolaamassa,mutta liinaset voi irrottaa välillä ja pestä ja ommella taas kiinni. Ei kannata vielä uusia sohvia hankkia,niinkauan kuin tuo koiramummo meillä on ja mä toivon,että saatais pitää se vielä monta vuotta. Siitä kyllä näkkee jo sen,että vanha muori se on.

 

Kun kesää vielä on,niin laitetaanpa joku kuva puutarhastamme. Siinä yksi alppiruusuni kukista. Tään alppiruusun sain pari vuotta sitten mieheltäni synttärilahjaksi. Tänävuonna sain valkoisen alppiruusun. Minusta tosikauniita ovat kukinnot.Kestävät vain vähän aikaa.

 

Huvimajan ympärillä on neljä tälläistä pientä paalua kukkineen. Mieheni nuo paalut värkkäsi ja niissä on päällä vanhat autojen pölykapselit maalattuna valkoiseksi ja kukka siihen keskelle. Se pölykapselikeksintö auttaa,että kukka levittyy kauniisti. Kukkapaaluissa on sisällä myös oma keksintönsä kosteuttamaan,että ei pääse liiaksi kuivumaan. Tänäsuvena onkin saanut puutarhassa kastella paljon,kun niin lämmintä ja kaunista kesää on riittänyt.