Viikko on ollut niin ohjelmaa täynnä,että käsityöt ovat viivähtäneet iltaisin vaan pienesti käsissä. Olen tälläviikolla hoidellut monena päivänä pientä puolitoistavuotiasta mummin tytöntylleröä ja yhtenä päivänä mummin puolivuotiasta pojanpalleroakin vähän aikaa. Työmiehille kokatessa aamupäivä ja joka raossa kaikkia kotiaskareita ja piti lattiat käydä pesemässä yhdestä työmaastakin. Joinakin iltoinakin on ollut menoja,kuten lähetyspiirissä olen ollut ja eilen mukava ilta yhden miniäni luona Tupperware-kutsuilla. Valmiiksi asti on muotoutunut yksi poikien tavallinen pipo,ilman mitään jujua!Seiskaveikasta ja alun 1o.1n resorin jälkeen mallineule on : 1krs 2o,3n. 2krs kokonaan oikein. Näitä kahta kerrosta toistetaan koko ajan.


Tänään on ollut erityisen kiva päivä jo tähän mennessä. Aamulla yhdeksältä kiersin hakemassa ystäviä kyytiini ja suunnistimme Kauhavalle Kangas-Aitan Käsityöklubiin. Sieltä olen hiljattain tullut ja ajatukset viivähtää yhä töissä mitä kaikkia ihanuuksia ystäväni olivat aikaansaaneet ja muutenkin on niin kiva siellä olla kaikkien ihanien ystävien ja lankojen ympärillä. Mä vähän siellä kuvailinkin,edes vähän. Kuvattavaa löytyis paaaaaljon.Tässä eräs kanssaneuloja oli virkannut loppulangoistaan tuon herkullisen värisen kroko-tyynynpäällisen ja pari tähtipatalappua. Oikeassa reunassa on tulossa huivi Jyväskylän TitiTyystä ostetusta mohair/silkkilangasta. Oli kuulema tosi kallis lanka:) Oli ostanut kaksi kerää ja lankojen kalleus 28€ kerä/50g  oli selvinnyt hänelle vasta kassalla ja sanoi menneen niin lukkoon,että ei saanut sanotuksi,että ei näitä ostakaan:) Juu,just jotain tämänkaltaista ja monta muuta pikku juttua voi sattua,kun käsityöläiset lyöttäytyy matkaan:D Tuo lanka toki on ihana ja korkealaatuinen. Eikä siellä suinkaan kaikki langat olleet niin hintavia.Toinenkin ystävä oli virkannut tyynynpäällisiä ja patalappuja. Niinikään langanlopuista.Käyttäen kanavatöistään jääneet langanpätkät. Hän oli ottanut sopivan värisiä langanpätkiä ja sitonut ne reilusti solmuilla yhteen. Solmut jäi nurjalle puolelle. Tyynyihin virkkasi näin molemmat puolet,sekä patalappuihinkin.Voi ja minullakin kanvatöistä jääneitä langanloppuja  on isot kassilliset!Tässä on taas yhden muun kanssaneulojan töitä. Sormineulottuja kaulahuiveja.
Siinä onkin kaupan hyllyllä juuri saapuneita uusia huivilankoja. Vähän vain vasemmassa reunassa näkyy uutta paksua lankaa,joka on mainiota just sormineulontaan. Myös kuvassa alhaalla keskellä näkyvästä frillahuivilangasta tuli upean hieno huivi kaulaan sormineulottuna.Kauppaan näytille tehtyjä valmiita huiveja.Sieltä kaupasta löytyy vaikka mitä. Myös kaikenlaiset paperilangat ja narut ovat hyvin edustettuna. Tässä yksi malli hapsulampusta.Matonkuteissakin löytyy mitä vaan ja paljon mattojen mallia.
Onneksi jo viikon päästä pääsen tuonne taas,kun menen antamaan Seinäjoen Käsityömessujen aikaan työnäytöstä.