Me seurakunna  lähetystyön Askartelu ja Käsityöpiiristä aiomme marraskuun loppupuolella osallistua myyntipöytämme kanssa tämän paikkakunnan joulumessuille. Meitä on tässä piirissä aika vähän,joten jos myyntipöytään aiotaan saada myytävää,niin kyllä se vaatii jokaiselta kekseliäisyyttä ja työpanosta.

Eilisen päivän menimme seurakuntaan muutaman naisen voimin  ja ompelukone surrasi aamu yhdeksästä klo 17.sta. Teimme sellaisia lasteniltarukouspussukoita,joita olen täälläkin joskus esitellyt,kun tein muutaman myyjäisiin keväällä. Ne oli suosittuja ja niitä kysyttiin lisää ja lisää,joten päätimme yhdessä ommella niitä joulumessuillekin.

Muutaman kuvan eri vaiheista otin. Ensin kaikenlaisia sopivia iltarukouksia tekstiilitussilla kirjoitettiin liinakankaalle ja silitettiin teksti kiinni.

 

Seuraavaksi leikattiin taustakangas näille rukouksille kirkasvärisistä,iloisista lastenkankaista. Samoin leikattiin myös pussukat mihin nämä rukoustyynyt tulee laitettaa sisälle.

 

Sitten ompelukoneet surisi.

 

 

Tässä on vanulla täytettyjen tyynyjen toinen puoli.

 

Toiselta puolen tyynyt ja valmiina pussukoiden sisälle laitettavaksi.  Idea on se,että joka pussukkaan tuli seitsemän eri tyynyä. Jokaisessa eri iltarukous,että lapsi saa ottaa sieltä eri iltarukouksen viikon jokaisena iltana.

Kiitän blogini vierailijoita taas niin runsaista kommenteista ja toivottelen Rauhaisaa Pyhäinpäivä viikonloppua!