Nyt on niin,että Intsu ei ole saanut aikaiseksi pyhänaikana kuin yhdet ainoat sukat. Vilskettä oli eilisenä päivänäkin. Ihan meille tavalliseen tapaan. Aamusta meille tuli pojistani nuorimmainen. Sitten tuli poikani kaveri oman pienen 4-vuotiaan poikansa kanssa. Hän on meillä kulkenut niin paljon,että vähän jo kuuluu "kalustoon". Sen jälkeen tuli keskimmäisen poikani vaimo käymään.Hänellä oli mukanaan vanhin lapsenlapseni. Illalla vielä tuli tyttäristä nuorimmainen käymään miehensä ja 9-kuukauden ikäisen lapsenlapseni kanssa.Tää on meille tyypillistä,iso perhekunta kun ollaan,niin väkeä riittää.

 

Tässä nää sukat lapselle,ei kuitenkaan ihan pienen lapsen kokoa ole. Tein paksut kaksinkertaisella langalla. Yhdistäen vaaleanpunaista ja lilaa Maijaa. Väristä tuli kiva,kuvaan ei ihan oikea väri tullut. Mallineuleena edessä neljä pikkupalmikkoriviä.

 

Loppuviikon kirjastoreissulla muun lukemisen lisäksi lainailin mosaiikkikirjoja. Huomenna nimittäin Kaarakassa meillä alkaa lasimosaiikki ja jotenkin mun pitäis saada päähäni minkä ihmeen kuvion tekisin. Saas nähdä millainen työstä tulee. Tuntuu,että ei tääkään aivan mun juttu ole,mutta kuten olen sanonut ,niin kaikkea täytyy kokeilla.

Mukavaa marraskuun eka viikkoa juuri Sinulle lukijani!