Voi KIITOS teille ihanat blogiystäväni niin lukuisista kommenteista,uuden vuoden toivotuksista,kauniista sanoista. Niiten siivittäminä oli kiva käydä uuteen vuoteen. Halaukset myös jokaiselle.

Silloin uuden vuoden aattona me tosiaan vietimme pojista nuorimman synttäreitä.

 

Minä lahjapakettiin muun ohella sujautin nää neulomani sukat. Sukkien koko on noin 43. Lankana on aivan ihana lanka täyttä merinovillaa. En tiedä onko kovin kestävä lanka sukkina,mutta lämmin,tosi kiva lanka neuloa ja näytti olevan kovasti mieleiset. Langan nimi on JitterBug. Lankaa kului 100g aika tarkalleen ja puikot 3,5. No, minullahan 3,5 puikot mielestäni käy lankaan kuin lankaan:)

 

Miniäni oli silloin aattonakin aika pitkää päivää töissä,joten mä lupasin tehdä kakut. Meillä ei ikinä yritetäkään tehdä hienoja marsipaanikakkuja,eikä hedelmäisiä kakkuja,vaan kun porukassa on paljon lapsia,niin meidän kakut ovat kermavaahtoisia karkkipläjäyksiä.

 

Sitten vielä tein tään hyydykkeen a`la Intsu :) Ohjetta ei ole missään,vaan keksin sen. Tää kuuluu sarjaan Intsun erikoiset. Laitan ohjeen miten tään tein,niin tähänkin.

INTSUN HYYDYKE

2dl kermaa vatkasin vaahdoksi. Samoin 2dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta vatkasin vaahdoksi. Vaahdot sekoitin keskenään ja lisäsin 2dl maitorahkaa. Sitten lisäsin 2tl tummaa kaakaota,sokeria reippaasti maun mukaan ja pusillisen valmista hedelmäkarkkirakeita. 8 liivatelehteä pehmensin ensin tilkassa kylmää vettä ja sitten laitoin liivatteet pieneen tilkkaan kiehuvaa vettä. Vähän vatkasin,että liivateseos jäähtyy ja koko ajan sekoittamalla  norona laitoin vaahtoseokseen. Sitten seos irtopohjavuokaan ja yöksi jääkaappiin hyytymään. Päälle raastin hiukan suklaalastuja. Hyvää tuli,kaikki ainakin tykkäsivät.

Nyt on kiva kun arki alkaa palautua. Joulunaika on ollut kivaa,mutta on kiva palata arkipäiväänkin ja kevättä kohti aletaan mennä.