Niin vain on,että Intsu on täällä tosi Onnellinen ja ristii täällä taas käsiään,mutta tälläkertaa kiitokseen! Nimittäin tälläinen lintu käväisi pudottaen nyyttinsä!

 

Illalla 24.1 Intsusta tuli mummi jälleen,kun järjestyksessään 10 lapsenlapsi syntyi!

Oi Ihanuutta! Kaikki meni hyvin ja hyvinvoivia ovat kumpaisetki,sekä äiti,että vauva. Mua vähän harmittaa,kun sairaalaan ei saa mennä synnyttäneiden osastolle edes isovanhemmat. Täytyy nyt kuitenkin malttaa mielensä ja odottaa vauvan kotiinpaluuta.

 

 

Meinasin unohtaa mainita,että vauva on tyttö! Pieni tyttö,painoi 3070g ja pituus 50cm. On ihan kiva,kun tuli tyttö,vaikka oltais yhtä mielellään vastaan otettu kumpi tahansa. Mulla on lastenlapsissa nyt puoli tusinaa poikia ja neljä tyttöä. Kyllä lastenlapset ovat kaikki niin IHANIA,jokainen omana persoonanaan.

Eilenkin illalla tässä hyöri 3-vuotias pojanpoika. Hän tosin on aivan vaarin lumoissa,mutta ihana aina kun tulee ja kiva katsella hänen puuhia. Sitten yhtenä päivänä mulle toinen 3v pojanpoika soitteli ja hän on kertonut,kuinka rakastaa äitiä,isää,siskojaan, mummia,vaaria ja MOOTTORIA :D  Eivätkös ole suloisia!