Aiavan ensiksi kiitos ihan jokaiselle erikseen saamistani onniteluista ikääntyessäni!

Viikonloppuna oli Kauhavalla Kangas-Aitassa Käsityöfestarit. Ne olivat aivan ihanat. Mä olin  siellä ainakin 4t ja näkemistä oli paljon. Laitan tähän kuvasikermän,josta toivon välittyvän vähän tunnelmaa teillekkin.

 

Festarit%20009-normal.jpg

Siinä Kangas-Aitan ovi niin kutsuvana odotti. Meidän Käsityöklubi on ahkeroinut tekmällä matonkuteista neon värisiä nauhoja joka puolelle festarialuetta.

 

Festarit%20002-normal.jpg

Tälläisiä kokonaisia suuria seiniä on nauhoja täynnä.

 

Festarit%20005-normal.jpg

Piha alueella oli monia ulkopuolisia myyjiä teltoissa pöytineen. Tästä innostuin ostamaan klipusukirjan ja jotain muutakin.

 

Festarit%20008-normal.jpg

Kivan näköinen kranssi.

 

Festarit%20007-normal.jpg

Tuollaisia kranssja tehtiin tällä laiteella,jonka nimi on solmupuu.Tuo,jossa on tappeja,niin on semmonen,jolla mitataan kätevästi langat saman mittaisiksi.

 

Festarit%20006-normal.jpg

Tässäkin kaunis virkattu seinävaate. Paitsi minusta perhosia ei tarvitsisi olla noin paljoa.

 

Festarit%20015-normal.jpg

Peittoja myytiin,sukkia ja vaikka mitä käsitöitä.

 

Festarit%20012-normal.jpg

Mä tykästyin varsinkin tuohon pyöreään neulottuun rahiin. En kuitenkaan ostanut siihen tarvikkeita.

 

Festarit%20010-normal.jpg

Tässä on patalappukilpailun satoa. Sai äänestää mieleisintä.

 

Festarit%20017-normal.jpg

 Siellä oli työnäytöstä antamassa meidän porukan lisäksi tälläinen mies,Jorma. Jurvassa asuu.Niin taitava neuloja,ettei toista. Tuo pitsiliina on hänen käsialaansa. Mä kauan aikaa jututin häntä. Sanoi kasvaneensa mumminsa kanssa ja mummi oli innokas käsityöihminen. Jorman ollessa 4v,niin mummi oli opettanut hänet neulomaan. Siitä se sitten lähti. Oli tullut kiinnostus lankoihin ja jo ennen kouluikää oli osannut neuloa sukankantapään. Katselin sukkiakin mitä hän oli tehnyt ja sanoin,että sulla on sitten sukatkin vähän muuta kuin 2o,2n,niin hän sanoi,että työssä pitää olla haastetta. Hän oli tosi,tosi mukava ja hyvin miehinen mies. Häntä ihmeteltiin,kun mies neuloo ja noin taitavia töitä. Se on niinkuin nuorin poikani sanoo,joka myös jonkun verran harrastaa virkkamista ym,että kyllä voi tehdä olipa mies tai nainen,että eihän niitä sukuelimillä tehdä:D

 

Festarit%20020-normal.jpg

Siinä on yksi Jorman sukkamalli.

No eipä muutakuin nyt iloisissa tunnelmissa juhannusta kohti,satoi tai paistoi. 

Kiitos käynnistä.T:Intsu