Olikos se pyhäilta,kun askartelin joulukortteja. Teinhän niitä jo ison satsin aikaisemminkin,mutta nyt loput. Vaikka mulla on joulu jo pitkälti laitettuna,niin yhä on tekemistä tai mä siis keksin niitä tekemisiä koko ajan lisää:)

 

Joulukortit5.jpg

joulukortit4.jpg

joulukortit%206.jpg

joulukortit%201.jpg

Taustoja.jpg

Tuossahan niitä kortteja on aikamoisesti. Samantyylisiä,mutta silti jokainen on uniikki. Pikkuisen erilainen kuin toinen. Ja nuo alimmaiset ovat muutama esimerkki taustoista. Huomennna meinaan ne kirjoitella ja laittaa postin punaiseen kuoreen perille toimitettavaksi.

 

wc%20kyltti.jpg

Sitten kuvailin tuon wc-kyltin,jonka ostin Wanhan Paukun joulumessuilta. Aah,kuinka siellä oli vaikka mitä kivaa,jota olisi tehnyt mieli ostaa,mutta koetan aina pitää itseäni kurissa,kun tavaroja on muutenkin paljon. En muuten yhtään tykkää niistä Konmarin opeista. Ehei,mulla pitää olla runsasta. Kyllä tietysti välillä pitää joistain luopua,mutta en niin minimaalista kotia halua. No, minä sentään laitoin neljä isoa kassillista kirjoja kirpputorille. Ja kun kirjahyllyä nyt katsoo,niin näyttää kuin ei mitään ei puuttuisi:)

Oikein Hyvää Suomen satavuotista Itsenäisyyspäivää !

Kiitoksin :Intsu