Messuilta Tapion kaupan osastolta ostin tämänkin langan mistä viimeisin työni on tehty.

 

huivuli-normal.jpg

Tälläinen kaulahuivi nimittäin. Lnagan nimi on Bunny ja siinä on tuollaisia tupsukoita,joita sitten sattumanvaraisesti ilmestyy työhön. Puikkokoko minulla oli 6.

 

lahjakirjat-normal.jpg

Olen viimeaikoina saanut lahjaksi kirjoja.Tuo Anja Porion: Sinä olet lahja on tosi hieno kirja. Sain tämän kirjan ihanalta ystävältäni. Kiitos sinulle.Olen lukenut sitä vasta vähän. Takakannen esittelyssä sanotaan näin: Tänään haluan onnitella sinua juhlapäiväsi johdosta. Tämä lahja kertoo siitä,mitä ajattelen,tunnen ja toivon. Eletyt vuodet ovat kuin helmiä mittaamattoman arvokkaassa kaulanauhassa. Monet helmistä ovat syntyneet samoin kuin simpukan sisälläkin:kiven sirusesta. juuri siksi helminauha on arvokas. Siinä hehkuu koko elämä.

Samasta paketista löytyi toinenkin kirjaihanuus. Tuo Kauneimmat lautasliinat. sieltä löytyy niin paljon ohjeita ja malleja toinen toistaan hienompiin lautasliinojen taitteluun.

 

taittelu-normal.jpg

Tuossa kannessa on jo muutama esimerkki ja tässäkin yksi lisää.

 

Taivaslaulu-normal.jpg

Ja yhä luettavaa. Olen jonkun matkaa jo lukenut Veera Niemisen: Avioliittosimulaattori. Hauska kirja. Riemukas tarina suuresta salamarakkaudesta ja maa-Jussin tuoreesta morsiamesta,joka rikkoo neljän miehen vaiteliaan kotirauhan.

Sitten sain tuon Pauliina Rauhalan Taivaslaulun. En ole vielä ehtinyt lukea,mutta varmaan hyvä kirja,joka kertoo erään lestadiolaisparin elämäntarinaa. Tää kirjahan on noussut heti suureen suosioon. Loppuu nopeasti kaupoista ja kirjastossakin on pitkät varauslistat tästä.