Reissulta on kotiin palattu. Itseasiassa toissayönä.Aivan ensiksi,kiitos,kiitos kaikille blogissani käyneille ja kiitos hyvän matkan toivouiksista!:) Me oltiin viikonloppu Naantalin ihanassa ja kauniissa kylpylässä. Se oli mun hääpäiväylläri miehelleni.Tälläkertaa mä yllärin paljastin ennen lähtöä jo kotona! Tuli niin surku,kun toinen saa jännittää,minusta kun ei ikinä tiedä mitä olen saanut päähäni.Perjantaina puoliin päiviin tais mennä kun lähdettiin.Meiltä on Naantaliin muutama sata kilometriä. Perillä meitä odotti ekaksi ruoka Meriravintolan buffet-pöydässä. Voi kaikkee herkkuja:)Sitten meille oli varattu sviitti kylpylän yhteydessä olevalla jahdilla. Todella ylellinen,niin on kylpylä yleensäkin,sillä se on viiden tähden.Voi miten meillä oli kivaa. Me yleensä keskenään hullutellaan aina ja meillä on hauskaa.Viikonloppu tosin oli aivan liian lyhyt aika,ei ehtinyt siellä kaikkeen mitä ois halunnut,kun aika näin rajoitettu. Sielä oli paljon aktiviteettejä. Uima-allaosastot mahtavat,monenlaisia hoitoja voi ottaa,on kauneussalongit,kampaaja ym. Sitten kylpylässä on hieno Promerade kauppakäytävä.On oma leipomo,jonka tuotteita voi ostaa. Ainakin viisi ravintolaa. Upeat kävelymaastot kauniin puutarhan ympäröimänä.Kylpylästä tehdään retkiä myös,joihin sai osallistua. Minijuna lähti tunnin välein kuskaten Naantalin kaupunkiin ja pois.Rannassa oli pieni laiva,joka teki lähialueilla risteilyjä ja sit tehtiin bussilla retkiä Kultarantaan. Kotiin lähdettiin Espoon kautta kiertäen,että saatiin käydä moikkaamassa tytärtä perheineen. Kaiken kaikkiaan ihana reissu! Laitan muutaman kuvan ja kerron sitten vielä eilisestä päivästä.
801177.jpg
Kylpylän sisääntulon edestä,joka tosin ei näytä kuvassa miltään,vaikka sekin oli hieno,siinä on mm. tuossa edessä kauniit kukkapylväät.
801168.jpg
Kylpylän aulasta kuvaa.
801169.jpg
Tääkin on kylpylän aulasta.
801170.jpg
Tää on portaikko sieltä jahdilta missä me yövyttiin.
Sitten kerron siitä eilisestä. Koiralle oli varattu eläinlääkärille leikkausaika.Koira hirveen sairas;korvatulehdus paha,joka ei ole parantunut,kohdussa märkää ja iso patti massussa. Niin mä jätin koiruusen eläinlääkärille leikkaukseen ja menin kaupungille kuluttamaan aikaani,kun kolmen tunnin kuluttua sain koiran hakea.Hyvin kai oli sujunut leikkaus. Koiralta kohtu poistettu ja patti pois. Patti osoittautui utarekasvaimeksi. Vielä ei tiedetä onko hyvän vai pahanlaatuinen. Sitten tehty korviin huuhtelut. Kyllä sillä oli vaikea ilta kotona. Tötterö päässä ettei saa revittyä tikkejä pois. Kaksi suurta haavaa mahassa. Antibiootit on ja voimakasta kipulääkettä. Tänään on jo vähän parempi olo sillä ja onneksi kipulääkkeestä ei tartte tapella,ottaa mielellään.Kaksi viikkoa nyt pitää näin pärjäillä ennenkuin otetaan tikit pois.Täytyy toivoa parasta.