Olen tänään reipas kolme tuntia ollut mummin pientä puolitoistavuotiasta pojanpoikaa hoitamassa. Aamulla puoli kahdeksalta heille menin ja yhdeltätosta kotiin. Pienen kanssa höpötellen sujui aika rattoisasti. Sitten grillin kautta kotiin. Grilliltä työmiehille sapuskat,kun en ole ehtinyt tänään keitellä. Joskus näinkin.

Laiskanlaisesti olen käsitöitä tehnyt,on väsyttänyt,ei aina jaksa niitäkään. Tai melkein aina jaksaa,mutta joskus harvoin meinaa väsähtää ainaisten neulomuksien kanssakin.

 

Zaralle-normal.jpg

Tälläiset lapaset tikuttelin mummin yhdelle pimulle. Hän on jo teini-ikäinen ja en ole varma kelpaako. Ajatteli väriä sen mukaan,kun hänellä on sellainen keltainen talvitakki. Huomasin,että väri puki häntä hyvin,tummahiuksinen tyttö kun on.Nää on seiskaveikasta ja näissä ei ole sisälapasia,mutta muuten ovat paksut,kun nää on kirjoneuleena tehdyt. Mukana kulkee koko ajan kaksi lankaa.

 

ennen-normal.jpg

Monlla on blogissa tuunauskuvia ennen ja jälkeen. Tässä on kuva mieheni yöpöydästä,ennen. Lukemista,herätyskello ja toinen pimeässä seinälle heijastava kello. Tuolla heijastavalla kellolla on oma tarina. Saatiin se yhtenä vuonna joulupukilta. Mulla ei ole yöpöydälläni kelloa ,joten mä yöllä nousin ja aina siitä mieheni yli kurkkasin mitä se kello on. Sitten talvella,kun on pimee,niin mulla oli paha tapa selvittää onko jo aamu vai ei ja pitääkö nousta. Mä nimittäin aina kädellä koetin mieheni puolta,jos on tyhjä tila,niin on aamu,mutta jos hän on paikalla niin saadaan vielä nukkua. Ei sitä pimeessä nähnyt mihin mä huitaisin ja välillä käsi osui ikävästi naamaan:D Mieheni sanoi aina,että kamalaa kun mä mäiskin kädellä,että saa vielä mustat silmät:D:D Joulupukki ilmeisesti oli kuullut,kun saatiin aikaa seinälle heijastava kello:)

 

j%C3%A4lkeen-normal.jpg

Tässä sitten on jälkeen kuva:D Kuten kuvasta saattaa arvata,niin joku pieni on "tuunannut" yöpöytää,niin että herätyskelloja on. Ei pitäisi ainakaan nukkua "pommiin".Mä epäilen yhtä pikkupoikaa,että on tiennyt missä laatikossa on herätyskelloja ja vähän sisustellut yöpöytää uudelleen. Ai ettäkö,eikö tuosta riittäisi minunkin yöpöydälle. Kyllä varmaan,vaan enhän minä ikinä kuule kelloa. Minä nukun hengityslaitteessa ja otan yöksi kuulolaitteen pois päästä. Ja joku voi ihmetellä miksi on ylipäätään olemassa noin monia herätyskelloja. Ja voi tuossa ei ole kaikkikaan. Katsokaas minulla on vielä sellainenkin outo tapa,että aina kun me lähdetään matkalle,niin käyn ostamassa mukaan uuden herätyskellon. Siksi uuden,että varmasti toimii,vaikka ne entisetkin on toimivia. Minkähän diagnoosin mä tästä hulluudesta saisin:D Niinkuin sitä lomalla edes tarvis välttämättä ollenkaan herätyskelloa ja onhan molemmilla puhelimessakin herätys ja tarvittaessa hotelliltakin saa herätyksen. Onkohan nää mun toimet varmuuden maksimointia:D