Viimepyhänaika oli yhtä messuilua,kun ensin siellä Tampereella lauantaina ja sitten pyhänä piipahdin omalla paikkakunnallani Wanhan Paukun Joulunavausmessuilla. No siitä sitten kuvasikermää. Vaan ensin esittelen,kuinka ollakaan ,lapasia!

 

Siinäpä siilet ja leijonat sulassa sovussa. Lankana seiskaveikka ja pörrölanka taas Fannia. Mä en näköjään millään pääse lapasten neulomisesta eroon. Olen tehnyt tään syksyn aikana monta,monta paria ja kaikki vielä kaksinkertaisena,vaan kun näillekin oli tilaus.

 

Sitten sinne Paukun messuille. Ulkonakin oli vaikka mitä pöytiä. Nuket odottavat leikkijöitä.

 

Otin tään kahvipussikuvan tähän,kun minusta tuo nuken kantokori on hieno.

 

Tottahan toki tonttujakin näkyi ja näinpä itse joulupukinkin. Koetin olle hyvin hiljaa sen  joulupukin läsnä ollessa,kun mä en tapaa olla oikein kiltti...

 

Kauniita,herkkiä enkeleitä. Oman paikkakunnan tuotantoa.

 

Myös nämä ihanat keramiikkaenkelit ovat tehdyt omalla paikkakunnalla.

 

Siellä on sellainen joulumaa osasto,jossa on mm. kaikkea kivaa askartelua,ongintaa ym järjestetty lapsille. Sitten on jokavuotinen piapritalokilpailu ja saa äänestää mielestään kauneinta.

 

Mun ostokset sieltäkään ei päätä huimaavia olleet. Tään virkatun nätin joulukellon ostin. Itselleni malliksi,jos jonain vuonna näitä innostuisin virkkaamaan. Askartelukaupoissahan on tuollaisia styrox-kelloja,jonka päälle tuokin on virkattu.

 

Sitten ihastuin tähänkin joulukoristeeseen ja niinikään malliksi itselleni tämänkin ostin.

 

Tässä vähän lähikuvaa. Minusta on suloinen ristipistomalli.

Nyt on vähän kiireinen aikataulu tällekin päivälle. Pitäis jo kovaa kyytiä mennä ompelukoneen ääreen ja lyhentää muutamia housun lahkeita.Imuroida yritän ehtiä koko huushollin. Kaupas pitää käydä,keitellä ja syytä olisi vähän englantiakin lukea,sillä illalla on jälleen englannintunti.

Mukavaa loppuviikkoa!