Viime lauantaina pääsimme retkelle Lankavan Käsityöklubista. Lankava sponsoroi meille tämän retken. Tälläkertaa suuntasimme Kristiinan kaupungin kuuluisille kesämarkkinoille.

 

retkibussi.jpg

Siinä meidän bussi jo Kristiinassa.

 

virkatut%20paidat.jpg

modernit%20ruukut.jpg

ihanat%20liinat.jpg

laukut.jpg

Siinä muutama kuva sieltä. Siellä myytiin kaikkea samankaltaista,kuin markkinoilla yleensä,mutta paljon suuremmassa mittakaavassa. Minä olisin odottanut paljon enempi käsityöyrittäjien tuotteita,oli siellä toki niitäkin,mutta vähempi.

Ruokia siellä myytiin paljon mm muikkuja,lohta,tietysti marjoja ja vihanneksia isot määrät.

Minusta nuo maljakot olivat todella kauniita,eikä kovin kalliitakan,en ostanut. Sopivat moderniin huusholliin,eikä tähän antiikkityyppiseen mitä meillä on. Pikkuliinaset oli hienoja,mutta en ostanut. Niitä pitää tehdä itse:)

Alakuvassa tuo laukku,jossa on ruskea kukka,niin olisi ollut minulle mieluinen,mutta en ostanut,kun mieheni hermoja niin koettelee minun laukkupaljous:) Sitäpaitsi,niitäkin on kva tehdä itse:)

 

maskotti.jpg

Oli siellä maskottikin. Ainahan pitää "kisamaskotti" olla!

 

huiluja.jpg

Huilun soittajat eivät just nyt olleet paikalla. Meillä on parikin cd.tä huiluilla soitettua intiaanimusiikkia.

 

polkupy%C3%B6r%C3%A4.jpg

Oi,oi kuinka tekisi mieli tehdä tommonen pyörä!! Meillä ei vain ole semmosta pyörää minkä vois virkata. Laittaisin sen tuohon etupihalle tien päähän. Eikö jokaisella käsityöläisellä pitäsi olla kotinsa edustalla tälläinen:)

 

lamkojakin.jpg

Olis siellä ollut lankaakin,muta tälläkertaa en sortunut:)

 

valmiit%20ty%C3%B6t.jpg

kaikenlaisia valmiita käsitöitä.

 

nainen.jpg

Rannassa oli pieniä kojuja ja niitä esitteli minulle toiminnanjohtaja Torolf Back Primula yhdistyksestä. Yhdistys toimii mielenterveyspotilaiden hyväksi. Tässä ihana rouva teki käsitöitä ja juttelin kauan hänen kanssaan.

 

pyyhepeitto.jpg

Ai niin,meinasin unohtaa näyttää minun markkinaostokseni. Ostin tämmösen pyyheliinapeitteen. Se vaan on tuossa monessa kurtussa oltuaan laukussa. Teen sen meidän keittiöön pyyheliinatelineeseen. (sitten joskus) Siinä on nytkin yhdenlainen,mutta ollut jo niin kauan,että kaipaa jo vaihdosta.

 

sininen%20hetki.jpg

Markkinoiden jälkeen kuskimme,Eija,vei meidät Kaskisiin syömään Ravintola siniseen hetkeen.

 

pohjanmeren%20poukama.jpg

Kiva ravintola meren rannalla. Ruoka siellä oli todella maukasta.

Ravinolaa isännöi entinen olympiavoittaja Arto Koivisto

 

karjalan%20neito.jpg

Siellä ravintolan ulkosalla oli useampikin tämmänen Karjalaneito. En ole kyllä ennen tämmöstä nähnyt. Ihmettelimme näitä upeita kukkia,miten kauniissa kukassa olivat vaikka siellä tuulessa roikkuivat.

Ihana siis oli meidän retki. Kiitos Lankavalle,kiitos Merville,kitos kuskille Eijalle ja kiitos kaikille mukana olleille ihanille naisille!

Kiitos teillekkin,jotka jaksoitte lukea reissustamme ja kiitos taas kommenteista! T.Intsu