Pienet sukat tikuttelin ja näytän ne nyt ensin.

 

Julle.jpg

Tämmöset sukat 3-vuotiaan kokoa vanhasta Nalle-langasta.

 

s%C3%A4vyj%C3%A4.jpg

Eilinen päivä tuli humputeltua naapurikaupungissa ja ostin itselleni värikynät sitä värityskirjaani varten.

 

v%C3%A4rikyn%C3%A4t.jpg

Tässä lisää sävyjä joita tuossa pakkauksessa on 72. Tää on laadukas Derwentin kynäpakkaus,josta maksoin itseni kipeäksi!

 

lahja%20Tiinalta.jpg

Eilinen oli muutenkin kiva päivä,sain lahjoja,vaikka ei mikään juhlapäivä ollutkaan,vaan lahjat tulla tupsahti ihanasti arjen keskelle. Tämmösen salaperäisen paketin hain postista.

 

Mohairia.jpg

Ihana sisältö ja jokaiseen tuotteeseen kuului kortti. Kortit ovat kuvia ystäväni puutarhasta. Mielenkiintoinen laukkukirja,jossa ohjeet toinen toistaan mukavimmille laukuille.  4 kerää hurmaavan hienoa mohair-lankaa ja vielä kukkasieni. Kukkasieni oli osoitettu miehelleni,kun hän on viimeaikoina esiintynyt muka floristina:D Kiitos sinulle Ystäväiseni.

 

Emmilt%C3%A4.jpg

Sain eilen vielä tälläisenkin yllärilahjan. Pieni 4-vuotias mummin tytön tylleröinen toi minulle näin kivaa. Pienet kädet tehneet hamahelmistä alustan ja sitten piirtänyt mummin kodin. Minusta hän on ikäisekseen taitava piirtäjä. Hän on kuulema tullut mummiinsa siinä,että täytyy aina olla runsaasti yksityiskohtia:) Kiitos sinullekkin pieni prinsessani!

 

santut.jpg

Samnttukukkani haluavat siivittää teitä viettämään mukavaa viikonloppua.

Kiitos käynnistä ja kommenteista!

Intsu