Vilkas messuviikonloppu on ohi.

Minäkin meidän koulun myyntipöytään vähän joatin leivoin.

 

vaaleat%20piparit.jpg

Tässä näitä. Vaaleat piparit. Leivoin 128 kpl. Laitan ohjeen teillekkin,ovat hyviä:)

250g voita ja 2dl sokeria vatkataan vaahdoksi. Lisätään 1 kananmuna koko ajan vatkaten. Sihdataan mukaan jauhot, 5,5dl vehnäjauhoja ,joihin  on sekoitettu 3tl leivinjauhetta ja 2tl vanilliinisokeria. Taikina saa hetken kylmässä jässähtää. Sitten kaulitaan ja sydänmuotilla pipareiksi. Paistamisen jälkeen,kun ovat jäähtyneet niin sokerikuorrutuksella kiinnitin valmiit pienet suklaasydämet. Ovat hyviä ja maistuvia ilman suklaasydäntäkin. Ai niin,minä tein kaksinkertaisen taikinan.

 

kinkkupaprikarullat.jpg

30 kpl tein kinkkupaprikarullia. Näihin mulla oli 1kg valmiiksi kaulittua voitaikinalevyjä. Pikkuisen levyä vielä kaulin suuremmaksi kumpaankin suuntaan. Sitten levitin ruohosipulituorejuuston päälle,sekä kinkku ja paprikakuutioita ja käärin rullalle. Yhden rullan aina leikkasin kolmeen osaa ja sitten kun oli pellillinen niitä,niin uuniin.

 

meid%C3%A4n%20joulup%C3%B6yd%C3%A4n%20nu

Siinä onmeidän myyntipöydän nurkkaa.

 

kaurahunajasaippuat.jpg

Tässä myös.

 

arvontap%C3%B6yt%C3%A4.jpg

Naapurin arvontapöytä.

 

kauppap%C3%B6yt%C3%A4%201.jpg

Eräs myyntipöytä

 

p%C3%B6yt%C3%A4%203.jpg

Niin tässäkin.

Enempää en jaksanut ottaa pöydistä kuvia. Voi,siellähän oli myyjiä ja myyntipöytiä pilvin pimein,vaikka mitä. Ulkonakin oli paljon myyntikojuja. Lauantai oli mun vuoro olla myymässä meidän pöydän takana ja mun hukin jälkeen,en jaksanut niin paljon kierrellä ja katsella,vaikka sen näin,että todella monipuolinen valikoima oli.

 

joulumaa.jpg

Sitten siellä oli joulumaa,josssa oli hienoja asetelmia ja lapset saivat siellä askarrella. Joulupukki kiersi karkkia jakaen ja ulkona pääsi halutessaan hevoskärryjen kyytiin.

 

havupukki.jpg

Ulkoa löytyi havupukki ja minä sen kanssa toivottelen kaikille kivaa joulun odotusta.

Kiitos käynnistä ja kommenteista. T.Intsu