pusupari.jpg

Niin olemme alkaneet elää vuotta 2018! Vuosi on saatu vaihdettua. Ensiksikin perjantaina meidät oli kutsuttu kylään ja syömään. Kyllä on aina niin maistuvaa,jos saa istua valmiiseen pöytään. Niihin omiin pöperöihin niin välillä kyllääntyy. Kiitos ystävät. Meillä oli muutenkin niin kiva kyläreissu.

Lauantaina olimme taas kylässä,kihlajaisissa tälläkertaa ja sielläkin oli niin kiva ja lämmin tunnelma.

Uuden vuoden aattonahan on nuorimman poikamme synttärit,mutta olemme sopineet,että emme aikuisten kesken synttäreitä vietä,mutta muuten vaan heillä pistäydyttiin. Emme olleet edes raketteja ampumassa ja meikäläinen on nukkunut vuoden vaihteen ohi:) Sitten eilen kuljettiin kaupoissa,kun ei olla ruokakaupassakaan käyty,kuin edellisen kerran ennen joulua. Ja ilalla oli omaa porukkaa tässä.

Nyt pitäis pikkuhiljaa palailla arkeen ja hyvä niin.

 

kynttelik%C3%B6t.jpg

Tälläisiä kynttiläjuttuja tein lahjaksi ja jotkut ovat tämmöset löytäneet joulupukin pussista. Tölkit ovat vauvanruokatölkkejä. Niiden suulle jokaiseen liimasin helminauhoja. Sitten liimasin lasiliimalla 7 tölkkiä yhteen ja liiman kuivuttua virkkasin ympärille punaisen nauhan ja vielä liimasin pieniä joulukelloja.

 

palavat%20kynttil%C3%A4t.jpg

Lopuksi tölkkien sisään led-valot. Aidot tuikut olisivat liian vaarallisia olisi ylikuumenemisen vaara,mutta on kiva kun nykyään on led tuikkuja.

 

tabletit.jpg

Aikaisemminhan virkkasin nää tabletit,jotka jo ovat täälläkin esiintyneet ja yksi ystävä sai nämä.

Hyvää jatkoa tälle vuotta kaikille.

Kiitoksin:Intsu