Tapahtumarikas viikonloppu on takanapäin ja sitä muistellessa on kiva aloitella tätä uutta viikkoa. Ensin taas kuitenkin valmistuneet kässyt.

 

pik%C3%A4t%20sukat.jpg

Yksi mummin neitokainen saa nää pitkävartiset palmikkosukat. Lankana on Tuomas-sukkalanka ja puikot 3,5. Ne ei tällätavoin kuvattuna näytä miltään,mutta jalassa ovat kauniit. ei vaan nyt ollut sopivia jalkoja joistapäin ois voinut kuvata.

 

varsi.jpg

Vedin vähän omaan käsivarteen,jostapäin sain tuon edessä olevan palmikon esille.

 

viulunsoittaja.jpg

Lauantaina minulla oli tilaisuus päästä Tampereen työväenteatteriin katsomaan tuo esitys,rakastettu ja suosittu musikaali Viulunsoittaja katolla. Teos kertoo  Venäjällä sijaitsevasta pienestä Anatevkan  kylästä ja siellä asuvien juutalaisyhteisön vaiheista. Kuinka he elivät yhteisöllisesti ja vahvasti mukana toistensa iloissa ja suruissa ,rakkaudessakin ja uhkakuvista heidän muuttumassa olevasta maailmastaan. Siinä oli viulunsoittaja rakennuksen katolla. Hänellä kyllä oli viulu,mutta ei jousta,vaan leikisti soitteli ja musiikki tuli äänitteeltä. Mä en kyllä ymmärtäny mitä tekemistä sillä viulunsoittajalla oli koko esityksessä! Minusta se oli ihan turha rekvisiitta. Noh,enhän mä aina muutenkaan kaikkea ymmärrä..

 

kulissit.jpg

v%C3%A4ke%C3%A4.jpg

Jatkuvasti vaihtuvat valtavat kulissit olivat tosi upeita,että ihmetellä saa niitten suunnittelijan ja toteuttajien taidokkuutta. Tietysti valoilla,savuilla ja musiikilla saatiin paljon aikaan eri tunnelmia. Näyttelijäsuoritukset olivat loistavia ja ajttelin miten paljon on täytynyt harjoitella,että tuohon tasoon on päästy. Pääosan esitti Ola Tuominen esittäen Tevje maitokuskia ja oli kyllä valtavan hyvä suoritus. 

Eilen sitten hyvät ystävämme olivat kutsuneet meidät syömään.

Nautitaan ruskasta ja tästä lokakuisesta viikosta!

Kiitoksin:Intsu