Kyllä se vain niin on ,että jouluun on enää kolmisen viikkoa. Vähän olen jo valmistautunut,mutta yhä kaikenlaista kivaa puuhaa riittää. Niin varmaan joka huushollissa. Mulla on taas ollut koko ajan kiirettäkin. Maanantaina piti käydä sairaalan polilla ja yövieraani illalla lähtivät ajelemaan kotiinsa. Eilen myös meni sellaiset 7-8 tuntia sairaalareissulla polilla. Ei mitään vakavaa,kokeita otettiin vaan ja sen semmosta. Illalla oli vielä yksi kokous ja puoleen yöhön tein yrityksen kirjanpitoa.Tänään tunnin päästä lähden koiruusen kanssa tohtoriin. Sille pukkas taas korvatulehduksen. Nyt on onneksi vaan toisessa korvassa. Ei ole pitkä edellisestä käynnistäkään,mutta silloin oli terve ja tuli vaan rokotukset.
Niin,siitä jouluun valmistelusta. Kotia vähän somistelen.

2114755.jpg
Tälläinen langasta tehty tonttukolmikko on keittiön kaariaukossa. Näitä en ole itse tehnyt,mutta käsityötä ovat.

2114754.jpg
Olohuoneen kaariaukossa on kellot. Mä joka vuosi laitan vähän samoja koristeita ja usein samalla tavalla kuin edellisinä vuosina. Pieni ripaus vain uutta. Tämä sen vuoksi,kun tykkään,että jouluun kuuluu kaikella tapaa perinteitä.

2114756.jpg
Joulupukkikynttelikkö  keittiön pöydällä. Kynttilät puuttuu ja liina kohta vaihtuu toiseen,sillä tuo on nuhjainen juhlien jäljiltä!

2114760.jpg
Mulla on eteisen penkin tasolla pikkukuusi. sekin odottaa vielä parempaa koristelua.

2114757.jpg
Keittiössä patalaput ovat vaihtuneet myös jouluisiin. Kaikki käsitöinä tehtyjä,ystäviltäni saamia.