Pihahommat vie niin aikaa,että käsityöt viivähtää kädessä vain hetken. Kohta on tulossa vieraita ja illalla on pesisottelu. Minäpä olen vihdoinkin alkanut ottaa käsityön mukaan katsomoon:) Ai,ettäkö miksi aikaisempina vuosina en ole ottanut? No,kun isäntä sitä on vastustellut,kuulema hävettäis. No tänävuonna sain luvan! Hän sanoi:"Ota sitten, ei tuota valitusta jaksa kukaan koko kesää kuunnella!" Minähän tästä olen niiiiin,niiiiiin iloinen:):)
Valmistunut jotain pientä.
1614957.jpg
Keittiön hyllynreuna sai uudet pitsit. Hyllykkö on kuin vinossa,mutta suora se on. Oisko kamerankäyttäjä taas ollut vinksallaan:)

Sitten jotain suurta työtä yhä keskeneräisenä!
1614974.jpg
Keittöön kahteen ikkunaan verhot valmistumassa,yläkapat ja alakapat. Yhteensä 10m verhoa ! Puuttuisko vielä vähän yli metri. Sitten pääsen kasailemaan ja jännityksellä odotan miltä näyttää ikkinassa. Lankaakin on mennyt jo suurinpiirtein 2 kg!!

Joitain kuvia taas pihamaalta.
1614969.jpg
Täytyyhän mummilla pelargonioita olla.

1614955.jpg
Pihaheppa on ottanut kantaakseen orvokkia. Hepalta on korvat kadonneet vuosia sitten,mutta sitä ei kuulema haittaa.Se on nyt kuuro,niinkuin miltei minäkin. Auttaiskohan kuulolaite sitäkin,kun minulla se laite toimii mainiona apuna:)Sitäpaitsi, joskus on perempi ettei aivan kaikkea kuulekaan:):)

1614965.jpg
Morsiusangervot kukkivat ihanasti. Niitä on viisi puskaa. Kauheen myöhään kukkivat,kun useimmiten ovat olleet kukassa ennen toukokuun puolta väliä.Kovin ovat kauniita,kun ovat kukkia täynnä,mutta se kukinto kestää niin vähän aikaa.