Oikein aurinkoinen hetki tässä, kun istahdin koneen ääreen. Ainakin ulkona paistaa ihanasti aurinko,vaikka syksyn koleus on vallannutkin. Minulta on pyydetty /  tilattu vauvojen tossuja ja joka raossa yritän niitä väsätä. Hauskaa puuhaa,mutta näköjään kaikessa pienessä näpräämisessäkin menee oma aikansa.Samoin siililapasilla ois kova kysyntä ja ehkä niitäkin jossain raossa syksyn mittaan väsäilen. Mutta tässä nyt ensin taas tossuja.

1949309.jpg
Mä näköjään olen alkanut kuvata ulkona terassilla töitäni. On valoisampaa,vaikka  tuohonkin puut ja keinukin luo varjojaan ja tossuihin paisteli aurinko. Pupuäidin suojassa siinä ovat. Onhan näitä täällä nähty,että ei näistä sen enmpää. Lankana on Wool.

1949313.jpg
Sit,voi tätäkin urakkaa! Omppuja on,niinkuin olen blogeissa huomannut yhdellä,jos toisella. Itselläni ei ole puutarhassa omppupuita,mutta silti meille näitä aina syksyn tullen runsaasti siunaantuu! Olen jo tehnyt piirakkaa,hedelmäsalaattia jne. Nyt vielä lisää eri omppupiirakoita saa tehdä, .paistaa omena-kaura-paistosta,uuniomenoita ja hilloa :)