Ihanaa,kun taas on niin,niin kaunis aurinkoinen syyspäivä. Ruska alkaa olla kauneimmillaan,että eilenkin kun illalla koiraa lenkitin,niin ajattelin miten ihana on niin kauniissa luonnossa liikkua.
Lämmintä kyllä silti tarvii päälle,sillä syksyinen koleus on vaikka aurinko lämmittääkin vielä. Kylmiä päiviä ajatellen olen tietysti alkanut varustaa lapsenlapsiani talven varalle. Nut tuli tehtyä asu nuorimmalle lapsenlapselleni.

1927321.jpg
Tässä neuletakki. Kuvasta ei saa kovin hyvin selvää, mutta mallineule on korinpohjaneuletta. Koko on 80cm ja lankana Smart. Kiva ja joutuinenkin lanka neuloa mielestäni.

1927322.jpg
Asuun kuuluu tietysti housutkin. Housut ovat saman väriset kuin resorit takissa,vaikka kuva vähän vääristääkin väriä. Tein takin päävärillä vähän yhtenäisyyden vuoksi raidoitusta lahkeeseen. Nää mallit ovat summan mutikassa tehtyjä,itse keksittyjä.

1927318.jpg
Ja edelleen asuun kuuluu myssy,sukat ja kaksinkertaiset lapaset.

1927319.jpg
Tässä vielä koko asu. Lisää sais tehdä ja toisillekin,lapasia,sukkia neuletakkeja,pipoja ja huiveja loputtomiin,jos vain mummi ehtiis ja jaksais:) Eivät he vaadi,mutta tottakai mummin mussukoille haluaisi kaikkee.