Eilen illalla on kotiuduttu eteläisestä Suomesta vanhimman tyttären perheen luota joulun vietosta. Kiva olla taas kotona.

Aivan ensiksi haluan kiittää jokaista ihanista joulun toivotuksista: Sydänlämpimät kiitokseni!

 

Joulupukki on nyt sitten nähty ja Sindi häneen tietysti ekana tutustui:) Sindi oli siis tälläkertaa mukana reissussa ja meni tosi hyvin autossa pitkän matkan. Makaili,mutta kyllä loppumatkasta aika monta kertaa nousi katsomaan missä mennään,mutta niin kiltisti oli. Sindin kanssa on helppo kulkea,ei hauku,ei ulise,tottelee jne. Meillä oli jotenkin niin tosi ihana joulu. Voi,sitä lasten silmien loistetta ,iloista oloa,joulun riemua kaikkineen.

 

Kyllä se joulupukki toi monenmoista,sekä lapsille,että aikuisille.Sindi väsähti totaalisesti lelu ja paperikasojen sekaan. Minäkin sain uskomattoman paljon lahjoja,vaikka olin kuinka yrittänyt sopia,että en tarvi mitään. Sain uudesta puhelimesta takkasettiin asti ja kaikkee mahdollista ihanaa siltä väliltä. Voi Kiitos teille Ystäväiseni! Kotiin,kun saavuttiin ja jo miltei yömyöhällä posti haettiin,niin sielläkin oli vielä ihania ylläreitä:)

 

Yhdestä kirjekuoresta löytyi nää. Voitin joku aika sitten Sarpun blogista : SitäTätä Tota,niin arvontapalkinnon ja hän oli lähettänyt näin kauniit helmet ja niin hieno korttikin. Just olin ajatellut,että pitäis hankkia tommoset mustat helmet. Kiitos Sinulle Sarppu!

 

Sitten löytyi postin seasta kaunis paketti yllätyksiä tulvillaan! Siellä oli mm. nämä näin kauniit ja ihanan väriset sukat minulle. Oli paljon muutakin. Olen aivan otettu ja hyvänen aika kuinka olen hämilläni! Halaukset ja Kiitokset Sinulle Pauliina Ystäväni! Sindikin kiittää tohkeissaan ja lähettää Sinulle monta hännän heilutusta:)

 

Laitan lopuksi kuvaa vauvan myssystä ja niistä mun tutuksi käyneistä vauvan tossuista. Nämä kuvat nappasin tyttären tyköä,jossa on kaikkien hänen lasten heille tekemäni myssyt ja tossut yhdessä hyllykössä. Nää olen tehnyt hänen esikoiselle aikoinaan ja tuohon settiin oli myös nuttu ja housutkin.

Kivoja välipäiviä jokaiselle.