Heti näin aamulla tulin blogia päivittämään. Jonkun ajan kuluttua olen lähdössä kampaajalle. Hiuksista pitää tuleman lyhyemmät ja kiharat taas,kuin pässin turkki:) Niin ja tietysti kiva väri,katsotaan nyt mitä siellä keksin.Tänään on ohjelmassa kaupassakäyntiä,miehen yrityksen paperiasioiden hoitoa ja pakkailemaankin alkaan. Pienelle reissulle ollaan lähdössä huomenna aamusta,kun sunnuntaina on hääpäivä ja meillä tulee nyt 35v täyteen tätä naimisissa oloa :) Se reissu on vähän ylläri ja sanoin miehelleni,että ei osteta nyt lahjoja,että tästä ylläristä on lahjaa molemmille:) Kerron siitä varmaan jotain sitten ensiviikolla kun palataan kotiin.
Pari pyöreää pikkuliinaa "välipalana" väsäsin. Piti vaan muka välikäsityökin tehdä ,vaikka niitä "varsinaisia" käsitöitä on kesken useampia.Jaa-a,mitähän eroa on välipala käsityöllä ja varsinaisella,en mä vaan oikeastaan tiedä!!:)
Jokatapauksessa tässä kuvaa.
787554.jpg
Malli on niin vanhasta Kauneimmat käsityöt lehdestä kuin 4/96. Mulla on paljon ikivanhojakin lehtiä. En malta heittää pois,kun virkkausmallit ainakin ovat ajattomia. Mun piti mielestäni saada yhteen hyllykkööni alatasolle tuollaiset pikkuliinat.Tuo malli oli lehdessä tyynynpäällisenä.Lankana on DMC-Hermina virkkauslanka.
787555.jpg