Oi kiitos kaikista onnentoivotuksista,kun oli vauvan juhlat! Kiitos muutenkin lämpimästi kaiken aikaa laittamistanne kilteistä ja suloisista kommenteista.

Intsu on niin vähän saanut aikaiseksi,mutta suunnitelmia kyllä on.

 

Tässä nää ainokaiset valmistuneet,miesten perussukat seiskaveikasta.

 

Tälläiset langat varastojen kätköistä kaivoin esille ja kaikenlaista pyörii mielessä mitä näistä teen.

 

Jemmasta putkahti esille nää pikkuliinatkin,jotka myös on aikomus muka saada hyvinkin pian tehtyä:)

 

Tämä sen sijaan on tuleva tilkkupeitto,jota naiset kovalla kiireellä valmistaa meidän Lähetystyön Käsityö ja Askartelupiirissä. Mä uskon,että valmiina tää on upea. Sinne on lahjoituksina saatu kankaanpaloja,joista tätä mm. tehdään. Vanukankaan kävimme vaan yhden ystäväni kanssa Eurokankaasta hakemassa.

 

Katsokaapas meidän koiruusta ,se on aivan myrtsi. Ensinnäkin se ei mene koskaan sängylle,kun on päiväpeitto laitettu. Nyt meni,kun sen on mieli maassa. Ei, ei se ole kipeä,mutta eläinlääkärissä sen kanssa olin rokotuksilla. Se ei sitten yhtään tykkää eläinlääkärireissusta. Tulee kyllä odotushuoneeseen,mutta kun se kutsutaan sisälle,niin suuntana on ulko-ovi ja minä kaikkeni saan punnata vastaanhangoittelevaa koiraa lääkärille. Sille tuli vaan yksi piikki,jossa on suoja monenlaista tautia vastaan . Koiran mielestä siinä oli yksi piikki liikaa ja se on nyt mököttänyt.

 

Sitten se huomasi,että isäntänsä vaatteet lojuu sängyn päässä odottamassa häntä työmaalta,niin koira siihen maata ,on vähän tuttua ja turvallista hajua:) Siinäpä nyt odottavat miestäni töistä kotosalle sekä housut,että koira:)