Nyt on taas helteet alkaneet. Minä en niin helteistä välitä. Minulle käy viileämpikin ilma,kunhan ei sada. Kuinka ollakaan,aina kun kesähelteet tulevat,niin silloin minä otan villasukkaneuleen käteeni. Kaiken järjen mukaan puuvillalangasta ois miellyttävämpi tehdä lämpimällä säällä. Noh,minun touhuissa ei yleensäkään sitä järkeä ole:D Niin nyt valmistui villasukat miehelleni.

 

Veijosukka.jpg

Näihin tavissukkiin on käytetty kerän loppuja. Kaikkaan viittä eri väriä. Ilahduttavasti sain kaksi pikkunöttöstä käytettyä loppuun. Toisia velä vähän jäi. Sukat kokoa 42.

 

Mustikkaa.jpg

Mustikat ovat kypsyneet. Vaan minä en enää metsään kykene. Vanhoja mustikoita on vielä pakastimessa ja niitä käytin näihin muffineihin.

MUSTIKKAMUFFINSSIT

1 kananmuna ja reipas 1dl sokeria sekoitetaan. 1,5dl maitoa sekoitetaan joukkoon. Sitten jauhot:3dl vehnäjauhoja joihin on sekoitettu 2tl leivinjauhetta. Sen jälkeen 75g sulatettua voita. Lopuksi vielä sekoitetaan joukkoon mustikoita haluamansa määrä. Minä paistoin pienissä pläkkisissä leivosvuuissa. Päälle vaniljakastiketta vatkasin vaahdoksi ja sitten vielää päällimmäiseksi torilta ostamiani pensasmustikoita. Näillä eväillä nyt viikonloppuun!

Iso kiitos käynneistä ja kommenteista! T.Intsu