Nyt on juhlat juhlittu ja tänään iltapäivällä kauimmaiset vieraanikin lähtivät ja alkaa taas arki touhuineen. Mulla olisi seurakunnassa ihan pian alkamassa käsityöpiiri,mutta sen verran olen väsyksissä nyt, en jaksa lähteä, olen tään illan kotona. On ollut kaikenlaista,ainakin elämää isolla e-kirjaimella:) Ihana nähdä rakkaitani,näitä kauempana asuviakin,mutta vaikka on kivaa olla koolla suurellakin joukolla ja katsella lasten riemua,niin ei siitä mihinkään pääse,että mummi väsyykin. Nyt taas , kun yö nukutaan,niin sitten on aina uutta tarmoa.

 

Tässä tää tään kertainen karkkipläjäys kakku. Näitä tein kaksi kakkua aikalailla samanlaisia ja näillä kakuilla juhlittiin,niin 3-vuotis synttärit ,kuin isänpäiväkin:)

 

Juhliin soheltamani voileipäkakku. Saatte tekin näitä maistella:)

 

Vaari sai tietysti monta ihanaa lasten tekemää korttia/lahjaa. Sai muutenkin lahjoja tohveleista kerrastoon ,karkkeja yms. Tuossa vasemmalla on tuosta vaarista piirretty kuvakin ja on kyllä näköisensä. Siinä kuvassa tietysti tietsikan ääressä. Sitten työkalukortteja ja tuo ihana pienen tekemä sydän! Siinä on aitoa rakkautta.

 

Tässäkin hieno kokoelma kortteja,mikäs on ollessa,kun on monta uutta solmiotakin ja työkalujakin:)

 

Tää on aika huippu. Tuo pieni mies on huomannut,että vaari joskus täyttää sudokujakin ja niin hän on tehnyt vaarille semmosen. Siinä vielä lukee vaarin tason ilmeisesti tuntien:helppo:D Joopa,joo,helpoltahan tuo näyttää selvästi.....

Puuhakasta marraskuista viikkoa teille taas kaikille!