Olen ollut todella upeassa näyttelyssä,missä barbien avulla kerrottiin Raamatun tapahtumista. No, ensin kuitenkin näytän pienen enkelin jollaisia vois alkaa valmistaa vähän joulua ajatellen.

 

Tämän olen joskus ostanut myyjäisistä. Monta vuotta sitten. Viime jouluksihan mä virkkasin samankaltaisella mallilla,puolet tuohon lisää,niin,että enkeli pysyi pöydällä pystyssä ja led-tuikku sisälle.

 

Tänään bengoin varastojanikin ja löytyi tää unholassa ollut ristipistotyöpakkaus. Se on kiva,kun välillä jemmoja penkoo,niin tekee löytöjä ja on niinkuin olevinaan taas uusi työ:)

 

Sitten kuljettaisin teitä kanssani vähän barbi-näyttelyssä! Se oli uskomattoman laaja-alainen ja ihmettelin miten kova homma aina sen kokoamisessa ja purkamisessa. Menin maanantai-iltana käsityöpiiriin seurakuntaani ja siellä ruokasalissa oli tämmönen. Se oli siellä viimeistä päivää ja siirtyi sitten paikkakuntani kouluihin. Tässä on alussa Aadam ja Eeva paratiisissa.

 

Nooakin oli arkkeineen ja eläimet arkkiin menossa kaksittain.

 

 

Rebekka ja Iisak kohtasivat kaivolla.

 

Olipa itse kuningas Salomokin kaikessa loistossaan. Kuvasta ei niin kovin hyvin näy,mutta oli niin paljon kultausta. Oikeassa laidassa näky vähän aarrearkkua,missä oli tietysti jalokiviä.

 

Toinen Vanhan Testamentin kuningas Kserkses. Hän pitää siinä vähän juhlia ja syöminkejä vierailleen.

 

Daniel leijonien luolassa.

 

Tässä ollaankin uuden testamentin puolella. On jouluyö ja enkelit ilmoittavat Jeesuksen syntymisestä paimenille Beetlehemin kedolla. Katsokaapas miten ihania nuo lampaatkin olivat:)

 

Maria ,Josef ja Jeesus seimessään ja Itämään tietäjät kameleineen ovat tulleet katsomaan äsken syntynyttä Kuningasta.

 

Jeesus teki ihmeitä.

 

Tuhlaajapoika sikopaimenena.

 

Sitten vielä laitan loppuun tään kuvan ,mikä esittää Jeesusta ristillä sovittamassa minun ja sinun syntejäsi,lunastamassa meille paikan Jumalan luona Taivaassa.

Tässä oli vain pieni osa näyttelystä,oli paljon paljon kaikkea ja en voi lakata ihmettelemästä tuota kaikkea hommaa mitä sen eteen on nähty. Ensin kerätä monta sataa barbia,valmistaa vaatteet niille,kerätä kaikki mahdollinen rekvisiitta,kaikki,kaikki sadat pienet hienot yksitiskohdat,kaikki eläimet ym. Oli hieno elämys näin aikuisellekin tuo nähdä. Lapsia siellä oli tavattoman paljon ja siellä oli heille "opas",joka sitten kertoi jokaisesta kohdasta mitä siinä on.