Voi ystävät. Niinhän siinä kävi,että lauantaiaamulla jouduin soittaa opettajalle,että mä olen liian huonossa kunnossa pystyäkseni olla lankoja värjäämässä kaksi pitkää päivää. Edellisenä iltana olin laittanut aamua varten kaikki tarvittavat tavarat kasaan,kun aamulla lähden. Sitten yöllä valvoin kipeän jalkani kanssa ja päätin,että jätän tuon keikan väliin. Opettaja ymmärsi oikein hyvin ja sanoi,ettei tää nyt mitään haittaa ja sanoi,että he värjää vähän minullekkin lankaa!! Kaikki sieltä myös lähetti terveisiä! Kyllä he ovat ihania. Tuon jalan kanssa on sekin kun on valtava turvotus ja mä joudun ottaa kahta eri nesteenpoistolääkitystä ja verenpainelääkkeessäkin on nestettä poistavaa. Lääkkeet pitää ottaa aamulla ja sitten mä joudun hypätä 15-20min. välein vessassa. Joskus,kun on aamusta meno,niin ei voi ottaa noita lääkkeitä,kuin menojen jälkeen,niin sitten vasta jalan kanssa on aivan ihmeessä. Tuo kaikki rajoittaa uskomattoman paljon elämääni. No se taas siitä.

 

veeeeerhot.jpg

Sain virkattua valmiiksi nämä pikkulikan leikkimökkiin verhot. Katselin tuossa pöydällä,että tuolla mallilla tulisi kiva liinakin pöytään. Lanka on jotain vanhaa Karnaluksista tuomaani puuvillalankaa ja sitä meni 195g.

 

pitk%C3%A4tkalsarit.jpg

Sitten tähän tulee viikonalkajaisiksi loppukevennys,kuin kymppi uutisissa:D

Mieheni oli työmaalla jutellut toisen urakoitsijan kanssa. Mistäs muusta kuin paljon puheenaiheena olleesta tään kesän säästä. Jahkailleet,kun on ollut niin viileää,sateista ja tuulista. Silloin se toinen urakoitsija oli sanonut miehelleni,että oli kaksi päivää kesää. Sen verran,että ehti pitkät kalsarit pestä.....:D:D

Kiitos käynnistä ja kommenteista! T.Intsu