Niin se on eka huhtikuuta ja aprillipäivä! Varokaa,ettette tule huiputetuksi,niinkuin veljeni joku vuosi sitten:) Kerronpa täällä siitä sitten lopuksi,sillä minusta se on yksi hauskimmista aprillipiloista.

Kiitos taas mieltä lämmittävistä kommenteista jokaiselle!

Mulla oli eilen huono päivä,olin kovin kipee,mutta päätin,että en jää sängyn pohjalle,vaan sisulla ja särkylääkkeitten voimalla touhusin koko päivän.

 

Myssyily edelleen jatkuu. Nyt olen tikutellut poikien myssyjä. Tässäkin lankana catania. Tuo leijonan kuva on minusta hauska,kun siihen kuuluu takaosakin,tälläinen:

 

Siinä pyllyn puolelta:)

 

Toiseen myssyyn tuli lisko. Tässä on lankana merssi.Tässä sinisessä on alussa 1oik.1 nurin resoria ja sitten mallineule 4oik.1n. Vihreässä aluksi samaa resoria ja mallineule 4oik 2n.

 

Mä leivoin pääosin pullaa,mutta samalla unnin lämmittämisellä sitä tuli toki muutakin. Tässä on suklaakaurakeksejä. Ihan tavallisella kaurakeksin ohjeella,mutta lisäsin 2tl tummaa kaakaota ja taloussuklaapaloja. Ei nää mitään kauniita ole,mutta hyviä kylläkin.

 

Sitten taas vadelmamuffineja,kun ne syödään niin nopeesti. Nyt kuvasin nää,kun mulla oli tälläiset keväiset, pastellisävyiset vuoat.

Vielä tein kuivakakunkin. Tää on porkkanakakku eli ohje on sellaisen porkkanapiiraan,johon tulee tuorejuustosta ja tomusokerista kuorrute. Minä vaan keksin piirasvuoan sijasta laittaa taikinan kakkuvuokaan ja hyvää tuli. Illalla meillä oli väkeä ja kakusta taitaa olla jo yli puolet syötynäkin:)

 

Sitten se aprillipila. Veljeni sai kerran aprillipäivänä hyvin virallisen kirjeen. Liekö ollut jonkun sairaalan kirjekuori. Siinä hyvin viralliseti ilmoitettiin,että teidät on satunnaisseulonnalla valittu pappografia tutkimukseen ja että tutkimus on maksuton. Vielä selostettiin ,että on melko kivuton ja miten valmistautuessa tulee pestä itsenne huolelliseti. Sitten oli kuvakin missä miehen alapää oli laitettu lasilevyjen väliin kuvattavaksi. Kellonaika klo 16,00 ja osoite Seinäjoki Kirkkokatu 8. No mun velihän oli ilahtunut,että kyllä pitää mennä,että on hyvä kun pääsee kuvauksiin,kun eturauhasvaivaa meinaa olla. Hänen vaimonsa oli ihmetellyt,että on kumma kun yhtään ennemmin eivät ilmoittaneet,että samana päivänä tulee kirje postista,kun on tutkimuskin. Velipoika meinannut alkaa lähtöä tehdä kellon lähestyessä tutkimusaikaa. Silloin veljeni aikuiset pojat oli alkaneet sanoa,että ei nyt menisi lankaan,että kyllä tuo on joku aprillipila,että ei tuollaista pappografiaa ole olemassakaan:D No,niin veljeni jättänyt menemättä. Aikansa mietittyään oli illalla mennyt naapurin isännälle kirjettä näyttämään,että onko kuule sinulle tullut tälläistä. Silloin naapurilta oli mennyt pokka ja hän nauramaan aivan valtavasti:D:D Sitten oli tunnustanut,että hän on kaikille naapurin miehille ja monille muille tutuille lähettänyt kirjeen! Hänellä oli ollut hauskaa seuratessaan,että lähteekö naapureista miehet autoilemaan kellon ollessa lähellä "tutkimusaikaa" :D Niin ja se osoite: siinä annetussa osoitteessa on Seinäjoen poliisilaitos:D